Імміграція до Манітоби
-
Цього ніхто не знає, плюс то ще дуже від вашого балу залежить… За останні 8 місяців прохідного нижче 857 не було
-
А скільки Ви балів мали?
-
Доброго дня ! Під скажіть будь ласка як правильно написати , якщо була поїздка з Польщі в Україну і назад але на тимчасовій карті резидента і відповідно штампу у закордонному нема , ніде не зазначено цього . Я забула про цю поїздку і не вказувала її у візі CUAET Але зараз думаю як правильно зробити чи вказувати її чи ні Мені нема сенсу її приіховувати Але я навіть не памʼятаю дати конкретні тільки місяць Чи тоді краще взагалі її не писати так як не вказала там ? Чи написати пояснювальний лист ?
-
ідентична ситуація як у вас і таке ж перше питання - чомууу🤪 не розумію логіки запиту family information саме на головного апліканта, тоді як для чоловіка немає цього запиту стосовно підвантажння дозволу на роботу чоловіка - ніби зрозуміло бо в опитуванні вказувала що чоловік має дозвіл на роботу. чому відповідати «ні» якщо це буде неправда.. а от чому не просить фото чоловіка - дивно мені може справді легше подати на продовження кожному члену сімʼї окремо..
-
А я подаю тільки на себе, доречі. Я так і не зрозуміла чому та форма)))
-
Доброго дня ! Під скажіть будь ласка як правильно написати , якщо була поїздка з Польщі в Україну і назад але на тимчасовій карті резидента і відповідно штампу у закордонному нема , ніде не зазначено цього . Я забула про цю поїздку і не вказувала її у візі CUAET Але зараз думаю як правильно зробити чи вказувати її чи ні Мені нема сенсу її приіховувати Але я навіть не памʼятаю дати конкретні тільки місяць Чи тоді краще взагалі її не писати так як не вказала там ? Чи написати пояснювальний лист ? Потрібна ваша порада 🙏🏻
-
Connect with Mrs tenisha forex trader @tenisha_forex_trader @tenisha_forex_trader You'll definitely thank me later for referring you to her