Імміграція до Манітоби
-
У мене не вмiстились 2 роботи. Менi дали новий ворк пермiт на три роки.
-
Доброго дня, маю таке питання, хочу продовжити ворк пкрміт але на сайті просить Personal Reference code, як його можна заново згенерувати або як дізнатися, напишіть в особисті повідомлення, велике дякую 🙏
-
Це не має значення. Вона може зі свого акаунта подати хоч сто різних людей. Все окей. Головне - це ім"я в аплікації.
-
Ви протермінували свій статус в Канаді?
-
В мене і дружини ще ворк перміти на рік нам потрібно продовжити їх поки є можливість. Я робив все як сказано на відео. Не знаю чому вийшла така сума
-
Розумію... Теж такі думки
-
Питання. Коли консул приїжджає до Вінніпегу, вони паспорти можуть взяти тільки ті що в Торонто лежать в них, чи з інших посольств теж можуть доставити?
-
Може запропонувати нову стратегічну ініціативу post-CUAET? :)
-
А хіба це запрошення це і не те ж саме що з за кордону ?
-
До нас тільки приїжджає з Торонто......але можна ускладнити собі життя,зробити пересилку дхл у консульство Торонто....і колись консул його привезе до Вінніпегу
-
Він мені там в особисті погрози пише :)
-
Та вже 🙃
-
Заблокуй його - і по всьому
-
А як це запрошення виглядає? Я думав що стратегічні ініціативи то і ж сво яке одразу дає номінацію
-
Напишіть мені, я можу видати довідку про розбіжності
-
Ось шанс отримати запрошення по SWO через стратегічні ініціативи. Але вивчіть критерії. immigratewcm.com/our-program/apply-now
-
Якщо людина має запрошення через стратегічні ініціативи та виконує всі SWO критерії і має законний статус у 3, то може податися із середини Канади
-
Привіт, сталася неприємна ситуація. Не заводиться машина, стою на парковці Red River College, 160 Princess street. Може хтось має BOOSTER CABLES і має змогу допомогти прикурити автомобіль. 🙏🙌 Допоможіть будь ласка хто може.
-
Це буде SWO, але вам потрібно мати запрошення через нову програму. Як буде те запрошення, то ви тоді зможете відмітити наявність стратегічних ініціатив, 500 балів.
-
А де можна подивитись умови звичайного сво чи на нього тільки з за Канади, а з середини це тільки ця по західній програмі?
22 Jan 2023, 05:40
224215/232093
3 minutes ago