Імміграція до Манітоби
-
Ось ці муніципалітети підпадають під ту програму Municipality of Russell-Binscarth RM of Riding Mountain West Rural Municipality of Yellowhead Rossburn Municipality Municipality of Roblin Prairie View Municipality Rural Municipality of Ellice-Archie Gambler First Nation (Indigenous Community)
-
Мені здається, що у більшості була стратегія, яка опиралась не те, що 728 балів, як у прикладі, більш ніж достатньо. Але за півроку сталося так, що тепер і 850 недостатньо, та й не тільки недостатньо - просто вибірок нема
-
Але для чого? Єдина логіка, яку я бачу - привезти більше людей в провінцію, а ті, що й так тут поки отримують ОВП - чи через українську програму, чи через провінційну. А там, за 2-3 роки може щось і зміниться. А може й ні
-
Вибір давати або СВО або СВМ. СВМ відклали, бо є продовження ОВП Але все це не надихає, звісно
-
А який є вибір?,беклог з 24го року плюс ті laa що вже видані майже повністю перекривають квоту на 25й рік по номінаціях… MPNP сподівались що уряд не врізатиме квоту, чого не відбулось… Зараз всі очікують новий уряд і їх рішення.. В будь-якому випадку 25 рік не стане прогресивним для видачі laa, принаймні 3/4 року точно
-
Я це розумію. Тут питання в мене Коли дитині робити новий візітор, після нового паспорту? Тоді можна ще буде ?
-
Так не вибирають же ж )
-
Так, до речі, а чи можна дитині "поставити на холд" візітор? Як дехто робив з ворк пермітом - просили почекати, поки буде новий паспорт
-
Доброго вечора! Підскажіть будь ласка, у дитини visitor record до кінця дії паспорту, до 04.02.2026 року. Продовжити можна до 31 березня 2025 року. Мені краще зробити новий паспорт дитині і потім робити новий перміт? В консульство термін на 03.06.2025