Імміграція до Манітоби
-
без номінації від провінції по ЕЕ можуть пройти тільки якісь космонавти
-
Доброго вечора. Якщо працював в Україні більше 10 років не офіційно, без договорів, як це правильно вказати при подачі на федеральний рівень?
-
Скільки чекати на продовження ВП?
-
За кожен модуль окремо рахується бал
-
Підкажіть будь ласка, то є слб 5 чи 6?
-
так а який бал я повинен був вказати якщо питають який в мене слб?
-
Велике дякую)
-
If we create EE profile and add to MPNP application Lets suppose after we get PNP nomination and we don’t want to go thorough EE process Can we go as Normal process at federal?
-
Вакансия: Call-менеджер (WhatsApp)📞 Ищем девушку (25+, Украина) Обязанности: Звонки через WhatsApp Предложение вакансий Условия:👇 Оплата: от 500💵 Требуется: ноутбук/ПК с WhatsApp и микрофоном Главное – свободное владение русским языком без акцента-@smm3033smm
-
Linda Wojt, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
Заработок именно для тебя, пиши
-
@volodievna хоче кікнути Linda Wojt з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Добрий ранок скажіть будь ласка, якщо є витяг в Україні, чи треба для подачі на федеральний рівень ставити апостіль, чи просто печаток на ньому достатньо?
-
Витяг про розлучення
-
Витяг чого і звідки?
-
5, береться найнижчий, коли ви відповідаєте на одне питання, блоки - окремо
-
No, MPNP sends the nomination to the EE profile. You have to accept it in the EE account. Non-EE receives nomination via emails.
-
Ви не так зрозуміли. За щоб створити СЕС профіль, то освіта не обов'язково, але і балів не буде. На етапі подачі на ПР (вже після отримання номінації) ви повинні додати всю інформацію про себе. І вже тоді будуть оцінювати вашу аплікацію. Також врахуйте, що для TEER 0-3 потрібний інший рівень мови, не CLB 4.
-
Маю таке питання. Маю ворк перміт до 2027 року, хочу ще його продовжити кінця дії паспорту. Хочу піти працювати в медичну сферу, де потрібен open work permit. В Канаді проживаю 2 роки. Чи потрібно мені повторно проходити медогляд, який проходила при приїзді до Канади, той що з флюрографією чи при подачі на WP вказати старий медогляд?
22 Jan 2023, 05:40
224630/231940
5 minutes ago