Імміграція до Манітоби
-
Пан Вес що робити якщо в одної дитини в формі зробила помилку неправильно вказала, що він в Канаді protected person? Дякую
-
@volodievna хоче кікнути @greanildpl з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Доброго дня Потрібна допомога Хочу повідомити провінцію про зміну роботи,і вони пишуть,що документи потрібно називати так (номер файлу _документ) Я не розумію про номер файлу,в моєму випадку це 1?чому в них 5 цифр в прикладі?)
-
Скачати відповідну форму, де ви зробили помилку, заповнити та відправити через вебформу
-
Але як ?
-
Номер вашої номінації, якщо є. Якщо немає, то при подачі на номінацію ви отримали номер файлу на електронну пошту.
-
Негайно виправляти.
-
Але я не маю ще номера файла
-
Ну так яку ж форму потрібно? IMM 0008? Чи іншу?
-
Не можу знайти вебформи скиньте де це є хтось, дякую
-
Використати UCI
-
Може є хтось хто б допоміг це зробити....дякую бо я ще і не написала своє прізвище до одруження
-
Ні, я не розумію як це відправити через вебформу аплікація сазабмічена вже номера файла ще не дають
-
А є відео як це додавати ? Дякую
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Через сайт що скинула вище надішліть заново заповнену цю форму , в додайте LOE чому ви заново відправляєте цю форму (через попередню помилку )
-
Ок. 👌 Тоді відповідаю no і долучаю старий медогляд
-
Отримав 500 доларів за номінацію, сабмітив 18 червня :)
-
По AOR — отримує сьогодні 11 серпня. Час очікування трішки збільшився — 5 місяців і 18 днів.
22 Jan 2023, 05:40
224688/231594
10 minutes ago