Імміграція до Манітоби
-
Ок. 👌 Тоді відповідаю no і долучаю старий медогляд
-
Отримав 500 доларів за номінацію, сабмітив 18 червня :)
-
По AOR — отримує сьогодні 11 серпня. Час очікування трішки збільшився — 5 місяців і 18 днів.
-
Нічого не приходить, просто побачив на кредитці транзакцію
-
Там тільки пише що зараховано? Чи ще мейл присилають?
-
Гайз, хто робив евалюацію з українським apostile, і отримували від них свою частину паперів - що саме вам прислали? Бо мені вислали виключно перевод. Ні висновку про справжність, ні висновку "спеціаліст=мастерс чи магистр". Це так і повинно бути?
-
Не обов'язково, може швидше прийти, до ваших CoPR. Але ви повинні залендитися першою як головний аплікант
-
Вони дають свою частину, потім ви йдете в свій аккаунт ВЕС, там приєднуєте все і відправляєте. Всі висновки дає канадська сторона через веб спйт
-
Підкажіть будь ласка, на Portal 2 прийшло тільки на тих, хто в Канаді, а на дитину, що поки не з нами запиту на паспорт не прийшло. Лист запит на паспорт прийде, коли ми отримаємо eCORP?
-
Дякую. Так і зробила
-
В цьому випадку залендитись - це отримати eCoPR. Спочатку ви отримаєте, а потім вже ваші депендантс, хто не в Канаді, може прилітати по їх іммігрант. візі і отримати ПР в аеропорту.
-
Добрий день спільнота. Підкажіть, будь ласка, чи можливо влетіти в Канаду за наявною візою couet, і отримати ворк перміт?
-
@western9 Підкажіть будь ласка, якщо запит на паспорт прийде раніше, а ми ще не отримаємо нічого, ні картки ні електронної версії, чи можна буде надсилати паспорт в такому разі, бо черга після Портал 2 майже 3 місяці, а листи на візу зазначають 30 днів
-
Переклад тільки вони висилають вам. Висновок робить WES, лист прийди по email і по пошті фізично, якщо замовляли доставку
-
Якщо є лист підтвердження WP, то наче ще його дають в аеропорту. В грудні точно давали
-
Вони мені самі все приєднували в WES, я нічого не робила. Тільки перший етап сама робила (анкета WES, оплата), потім анкета в Апостіль, оплата.
-
Portal 2 приходить тільки тим, хто в Канаді. Для тих хто за кордоном, надсилають в той час паспорт для імм.візи
-
Можна надсилати паспорт тим, хто не в Канаді. Це паралельні процеси, але перед тим, як прилетіти, вони повинні чекати ваш eCoPR
-
Отримали вчора повернення за номінацію, сабмітили аплікацію 17травня
-
Дякую, що пояснили, я думала, це на Portal 2 засабмітити все.
22 Jan 2023, 05:40
224705/236366
32 minutes ago