Імміграція до Манітоби
-
Дозапитів жодних до речі, поки що) Довідкам про несудимість з двох іноземних країн вже 10 міс Довідці з Дії з України вже 6 міс Можливо потім ще за це запитають
-
Таня не можу вам написати в приватні
-
Десь о 10-11 ранку по Манiтобi
-
Якщо людина знає англійську, навіщо взагалі звертатися до тих міг. консультантів, вони жодних гарантій не дадуть, тільки космічні суми попросять, но діло кожного.
-
Так, мені повернули справу. Запит на продовження номінації відправила на електронну адресу. Через 2 тижні вони мені відповіли, що потрібно заповнити форму. Після заповнення форми чекала рівно тиждень.
-
А у вас повернення справи було?
-
Чи довго чекали на відповідь після сабміту на продовження?
-
Якщо ви звільнилися, то обов'язково повідомити IRCC через вебформу. Врахуйте, що IRCC буде бачити, що ви поїхали геть, тому їх варто повідомити про зміну адреси, хіба повернетесь відразу назад як буде портал 1
-
Чи розповсюджується BOWP на депенденс ?
-
Дякую
-
Дзвоніть саме о 8. Я подзвонила перший раз, сказали що всі зайняті, я відразу другий раз набрала і замовила зворотній дзвінок. Зателефонували десь через 25 хвилин
-
Чому ви подовжували номінацію? Не встигли отримати АОR до її закінчення ?
-
Дякую дуже за відповідь , скажіть будь ласка а де саме , там де dependens? Чи десь інше ? Бо всюди де є запитання про дітей там пише вписуємо тільки якщо дитина не ж резидентом чи громадянином
-
Добрий день скажить чи є тут хтось хто чека ворк пермі вже більше 7 місяців і немає відповіді?
-
Напишіть мені в особисті
-
АoR ( ті хто чекають AOR) хто подавав заявку на PR , федеральний рівень (з липня по сьогодні! ) Або які не отримали ще AOR Напишіть, я вас додам у таблицю, якщо хочете)) Це щоб вам-нам, не було скучно чекати АОR🤝
-
Я хочу) Чекаю на AOR, дякую!
-
June 2025
-
А до коли у вас старий ВП?
-
Можно і мені :) 😀
22 Jan 2023, 05:40
224829/232097
3 minutes ago