Імміграція до Манітоби
-
А до коли у вас старий ВП?
-
Можно і мені :) 😀
-
Чекаю з березня 24, 2024😅
-
Мене добавте будь ласка
-
До кінця строку дії старого
-
У мене також до June. Планую теж подаватися. Бо інформували, що треба податися за 2 місяці, чи за півтора…
-
Я хочу
-
@western9 , Дякую за відповідь! Ні, я не звільнилась. В ідеалі і не планувала б. Або візьму відпустку за свій рахунок, або домовлюсь про роботу дистанційно. В принципі можу їздити туди- назад, бо в Україні в мене чоловік, а у Вініпезі- син. І моргедж…. У мене ще одне питання навздогін: я думала, що не зможу виїздити з Канади після Pre-Arrival…letter. З вашого допису розумію, що не зможу після Portal1, я правильно розумію? Ще раз, ДЯКУЮ!
-
Напишіть мені в особисті бо до вас не можу написати
-
Напишіть мені в особисті бо до вас не можу написати
-
І мене додайте, будь ласка
-
Можна і мене. Ще чекаю номінацію, але вже морально готовий до очікуваеня АОR за новим строком від IRCC
-
Тільки коли портали - не можна виїжджати. До того часу будь коли
-
Вітаю. Якщо я в перший раз приїхала у Канаду в Торонто, заночувала там і наступного дня приїхала у Вінніпег, під час роботи брала відпустку та виїжджала з Канади на 3 тижні. Правильно я розумію, що треба у Previous stays in Canadа вказувати два заїзди в Манітобу, перший до відпустки, другий після відпустки? Чи відпустки не враховуються? Дякую
-
Я хочу
-
У вас і досі in process??
-
Якщо "на обліку" але потрібно звернутись до тцк. То можна оформити паспорт?
-
Я теж хочу у цю групу
-
Я теж хочу 🙏
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, для того щоб заповнити аплікацію на новий дозвіл на роботу треба на сайті IRCC створювати новий акаунт чи можна заповнити через той акаунт, який створювали при подачі на візу CUAET у 2022 році? Дякую!
22 Jan 2023, 05:40
224847/232093
3 minutes ago