Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Dubai хоче кікнути @olgaolgolga з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Добрий день. Підскажіть будьласка хто подавався на громадянство чи можна подаватися з простроченим українським паспортом чи обовʼязково має бути дійсний?
-
А чому це два роки ? Виходить що після 9 класу навчання було ще 3 роки я так розумію що це 2 роки щоб отримати шкільну освіту и рік щоб отримати спеціальність, якщо це не так було б дуже гарно
-
‼️ РАБОТА С ЛЮБОЙ ТОЧКИ МИРА ‼️ В ресторан требуется онлайн-промоутер Заработок от 700$ в месяц, хорошие премии и легкое обучение ✅ Ты нам нужен, если: 🔹Ты старше 15+ лет 🔹Есть доступ к компьютеру или телефону и интернету 🔹Желаешь зарабатывать и учится 🔹Не ленивый 🔝Писать сюда — @easyprimejob
-
Так як я працю з хімічними речовинами, chemical plater, знайшов інфу що це може бути доцільно але не розумію мені самому шукати та робити той сертифікат чи спитатися боса він хлоп гарний залюбки допомагає
-
Так, ви праві ПТУ, це один рік після шкільної освіти
-
Помогу с заработком + жилье, жду в лс
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, якщо приходить Pre-arrival letter чи потрібно щось робити? В нас ще немає медікал та біо, тільки PAL надійшов.
-
Нічого не потрібно
-
@knebekajze хоче кікнути @ALEX_HR_90 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Удалёнка, 2-3 ч. от 50$ в день Всё просто-главное желание! Легально и безопасно! Расскажу всё в ЛС
-
Выиграл 11500$ в слоте Big Bass Splash, играл тут @Luckyl
-
Yodshiharrada хоче кікнути София з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Я хочу, будь ласка 🙂
-
Удалёнка, 2-3 ч. от 50$ в день Всё просто-главное желание! Легально и безопасно! Расскажу всё в ЛС
-
Milena хоче кікнути @ALEX_HR_90 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
22 Jan 2023, 05:40
224925/231946
2 minutes ago