Імміграція до Манітоби
-
Удалёнка, 2-3 ч. от 50$ в день Всё просто-главное желание! Легально и безопасно! Расскажу всё в ЛС
-
Выиграл 11500$ в слоте Big Bass Splash, играл тут @Luckyl
-
Yodshiharrada хоче кікнути София з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Я хочу, будь ласка 🙂
-
Удалёнка, 2-3 ч. от 50$ в день Всё просто-главное желание! Легально и безопасно! Расскажу всё в ЛС
-
Milena хоче кікнути @ALEX_HR_90 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Можна надавати протермінований паспорт для громадянства.
-
Доброго дня, дайте будь ласка поради. Я маю лише 755 балів по swm дружина 805 бо має освіту магістра, але так як в нас народилась дитина, вона у відпустці декретній, чи можна вона бути аплікантом але сабмітити мій час роботи ? Дякую
-
Дуже дякую. Гарного дня.
-
Так, можна буде подавати. Також пам'ятайте, що всі дорослі повинні надати сертифікат з мови, хай навіть протермінований. Це також можна.
-
Дякую за відпрвідь.
-
Навіть дорослий
-
Шановний пане Wes тобто якщо буде на рік прострочений дитячий паспорт то можна його подавати без пояснень, я правильно Вас розумію. Дякую за відповідь.
-
Ой, та це ж вже в кінці цього року будуть перші куетчики на громадянство подаватись! 😊 Як час летить)
-
18,12,24
-
Коли АОР був? Для статистики)
-
Знайомий подався 12 січня. Можете додати в список з ініціалами МО.
-
Народ, якщо будете оформляти канадський паспорт, то ставте галочку, щоб не було вказано країни народження у паспорті. Українські прикордонники, якщо бачать країну народження UA, то при виїзді із України просять український закордонний паспорт. Знайома мала реально проблеми через це. Виїхати до України без проблем.
22 Jan 2023, 05:40
224938/232401
10 minutes ago