Імміграція до Манітоби
-
👋Доброго дня, шановна громада. 👉Маю наступне питання. Чоловік пропрацював 2 місяці у Канаді на 1 роботодавця звільнився і в той же день заключив контракт з іншим роботодавцем, де працює вже 7 місяців. Чи можемо ми клеймите рік досвіду для ЕОІ коли чоловік відпрацює 10 місяців на теперішнього роботодавця і 2 місяці на попереднього, з урахуванням що перехід до іншого роботодавця відбувся день в день. Чи буде це вважатися як рік досвіду та додасть нам бали для ЕОІ.🤔 Чи краще вже чекати рік досвіду на теперішнього роботодавця і потім подаватись на ЕОІ?
-
В офіцерів часто інша думка
-
Дякую. Завжди думала, що на кордоні вони в базі дивляться документ і все одно бачать, що ти українець і хочуть український закордонний паспорт. Тож це дуже цікаво... Є підтвердження, що українці, в яких не вказана країна народження, їздять без українських паспортів?
-
Ні не буде ,оскільки рахується досвід від 6 місяців на одного роботодавця ,тобто якби було б так 6 місяців+ на одного ,і перехід на іншого і теж 6+ то так ,можна рахувати 1 рік . Принаймі так мені пояснили офіцери,коли я це питав . Але може хтось має інший досвід .
-
Там дійсно показано все. Проте здебільшого прикордонники йшли назустріч людям та багато чого не вимагали. Так дуже часто їздили ті, хто має ще якийсь паспорт, то не показували український. І типу самі в Україні були за безвізом. Громадяни України в Україні по безвізу. Навіть звучить дико. А багато хто ще й той безвіз порушував, і коли починались із цим проблеми, то самим останнім діставали український паспорт, який же дає право безстроково перебувати у країні громадянства… Коротше, люди самі собі роблять проблеми. Але все-таки бувають випадки, коли прикордонники все роблять відразу правильно - тоді виникають ось подібні ситуації. В принципі, якби не було в той момент із собою українського паспорта закордонного, то могли дати офіційну відмову про перетин кордону до моменту, як оформлять собі новий закордонний.
-
‼️ РАБОТА С ЛЮБОЙ ТОЧКИ МИРА ‼️ В ресторан требуется онлайн-промоутер Заработок от 700$ в месяц, хорошие премии и легкое обучение ✅ Ты нам нужен, если: 🔹Ты старше 15+ лет 🔹Есть доступ к компьютеру или телефону и интернету 🔹Желаешь зарабатывать и учится 🔹Не ленивый 🔝Писать сюда — @easyprimejob
-
Друзі, доброго дня, підкажіть, будь ласка, неспокійному розуму Подалась на оновлення ворк перміту та стаді перміту для себе і дитини наприкінці листопада, мій перміт закінчується у травні, малого - у квітні. Від ircc з тих пір не чула. Щойно побачила в інтернеті, що хтось подався три тижні тому і вже отримав перміт дійсний до 2028. Заздрю, звичайно! Але більше хвилююсь. Чи варто намагатись їм подзвонити? Імейл вже писала, нічого нового не почула. Чи час хвилюватись чи ще ні?
-
Продовження мого питання Нову квартиру мені не хочуть схвалювати, бо кажуть, що я прописана в іншому договорі на іншу квартиру разом з чоловіком Сказали, що якщо моє імʼя приберуть зі старого договору, то тільки тоді схвалять Чи не виникнуть в нас проблеми з пр через це?