Імміграція до Манітоби
-
Не знаю… Всі мені задавали ж таке запитання: для чого military records для wp.
-
Може їм відразу додати той рекорд в additional documents, але це і справді щось новеньке
-
Майже. 2 роки 10 міс
-
Співчуваю. Для чого їм мілітарі рекордс для wp? Не чув щоб запитували. Можна ж ще раз податися, відмова скоріше всього затригерить довший розляд але не означає автоматично нову відмову
-
В мене така ж ситуація, тільки доньці у липні 18 років буде. В такій ситуації це можливо?
-
Так в мене були ці всі документи. Просто якби ж то нормально запитали, а не просто підмінили листи в особистому кабінеті
-
Це зрозуміло, але слоти могли спіймати тільки на червень
-
Пробуйте. Але найкраще це мати новий чи продовжений паспорт та подати все до 31.03.2025
-
Останній рік дуже високий шанс що на ВП чоловіків запитають мілітарі рекордз. Це пощастило коли не питали
-
Ого, незнав. Може вони бачать документи на PR тому нічого не дозапитували
-
@Macsud1, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
Дякую)
-
Так Роздрукувати не забудьте тільки
-
Підкажіть, для здачі біометрії з собою потрібно мати тільки BIL і паспорт?
-
Багатьом чоловікам приходив запит на military records. Навіть ще тоді, коли подача була безкоштовною минулого року. Знайомим приходив влітку і тут в чаті неодноразово писали, що приходив.
-
Подайте ще раз. Тут в чаті чоловік писав, що минулого року в лютому отримав відмову і одразу подався ще раз, і йому за другим разом погодили дозвіл на роботу на три роки
-
Доброго вечора. А якщо приходить запит по Military, коли подаєшся на WP то що потрібно вказувати? Чоловік не служив, документів ніяких не має
-
Так, я розумію, що треба подаватися ще раз. Але я через web-форму надіслав їм афідевіт разом із military records з перекладом для поновлення розгляду моєї аплікації. Отримав від них листа, що документи вони отримали, і вони зараз на розгляді в офіцера. То зараз чекаю. Вже правда пройшло 11 днів від їхнього листа, і в особистому кабінеті моя аплікація залишається закритою, по якій вже прийняте рішення. То не знаю що робити: почекати ще тиждень-два, і ще раз подаватись, чи вже зараз подаватись повторно… Не знаю…
-
Якщо за вами зберігається робоче місце, то можна.
-
Так, розумом то розумію, що ніби час є ще почекати, в от нерви вже ні до біса… Все підриває податися повторно… 🫨
22 Jan 2023, 05:40
225136/232448
9 minutes ago