Імміграція до Манітоби
-
Так Роздрукувати не забудьте тільки
-
Багатьом чоловікам приходив запит на military records. Навіть ще тоді, коли подача була безкоштовною минулого року. Знайомим приходив влітку і тут в чаті неодноразово писали, що приходив.
-
Подайте ще раз. Тут в чаті чоловік писав, що минулого року в лютому отримав відмову і одразу подався ще раз, і йому за другим разом погодили дозвіл на роботу на три роки
-
Так, я розумію, що треба подаватися ще раз. Але я через web-форму надіслав їм афідевіт разом із military records з перекладом для поновлення розгляду моєї аплікації. Отримав від них листа, що документи вони отримали, і вони зараз на розгляді в офіцера. То зараз чекаю. Вже правда пройшло 11 днів від їхнього листа, і в особистому кабінеті моя аплікація залишається закритою, по якій вже прийняте рішення. То не знаю що робити: почекати ще тиждень-два, і ще раз подаватись, чи вже зараз подаватись повторно… Не знаю…
-
Якщо за вами зберігається робоче місце, то можна.
-
До кінця березня ще маєте час. Можливо отримаєте рішення
-
Так, стандартний запит для таких випадків.
-
Почекайте десь до кінця лютого, не буде апдейту від них, подавайтеся знову.
-
В мене є знайомий, він минулого року подався на новий ворк перміт. Десь через 4 місяці, влітку було, прийшов запит на мілітарі. Дали 7 днів, десь на 4-5 день він відправив через веб-форму. Ще десь за тиждень йому прийшла відмова на підставі, що він не відповів на запит. Схоже, вони просто не побачили в той момент те, що він їм відправив. Через місяць прийшов лист, що вони таки отримали його документи і продовжили йому ворк перміт.