Імміграція до Манітоби
-
Хіба телефонувати чи писати до IRCC
-
Якщо ніколи не служив та не приймав участі в різних військових заходах, в формі ставити що ? Вони питають де коли з якого по яке число, в якому рангу і так далі
-
Дуже-дуже вам дякую!
-
Пане @western9 може Ви підкажете?
-
Вітаю!🙌 Через веб форму для wp додала новий паспорт і мені прийшло таке повідомлення, скажіть будь ласка 🙏🏻я можу створити «щоб перевірити статус заявки?» чи хтось робив таке? Чекаю wp і немає(((
-
Мова чату українська та англійська. Заповнити потрібно military records form , неважливо чи служив чи ні..і також додати документ, який підтверджує взяття на облік чи зняття з обліку.
-
55,000 ПР по провінційних програмах.
-
В нас тут багато хто додавав документи поки чекали АОР,але поки ніхто не відписує. Може вони ніяк не повинні відповідати. Бо це ж не запит офіцера. Може хтось ще відгукнеться 🙏🏼 Бо що в листі писати до IRCC не зрозуміло
-
Вибачте я тут новенький в цій групі, тому дещо для мене вперше
-
Я вже 20 разів писав, що пишуть люди у military records form t.me/uccmb/258428
-
У разі міграції у Вас віднімуть 100 балів за роботу в інших провінціях
-
Протягом приблизно 3х тижнів дали відповідь
-
Дякую за відповідь,а Вам відразу за 3 доби, чи теж більше тижня було?
-
Мені відповідали десь протягом 3х тижнів, навіть, присвоїли тимчасовий номер файлу, щоб досилати доки
-
Та нє,то вже на холодне дуємо 🤣 на фоні скорочення кількості місць в міграційних програмах і майбутньої торговельної війни з США🤌🏼
-
Це стандартна відписка. Ви панікуєте. А той, хто панікує, робить помилки
-
Ні. Повідомляти потрібно про зміну адреси або статусу резидента
-
Добре,то ще почекаємо, дуже дякую
-
Питання, у мене буде поїздка на 3 дні в Торонто в цьому місяці, я на федеральному етапі. Мені треба повідомляти в ircc про це?
-
В англомовних чатах обговорюють, що окремі офіси відклали провінційні заявки і працюють тільки з ее … це можливо?!
22 Jan 2023, 05:40
225438/234480
26 minutes ago