Імміграція до Манітоби
-
Так то я знаю 🙈😅 її надаль не вгадати. І тому, їду за чоловіком у Торонто, бо оригіналу Ворк перміту на руках в нього немає 🙈😅 і навіть IRCC кажуть, ми не чим допомогти не можемо 🤷♀️😅
-
Звучить не дуже гарно для мене так як дуже було б добре отримати сертифікацію бо читав що можна отримати сертифікацію бо працюю з хімічними речовинами та транспортую їх
-
То трохи інша сертифікація
-
такий бідака, то чому б не продати ту нерухомість, якщо так хочеться вийти з громадянства Індії
-
підкажіть, будь ласка, а у вас старий перміт до коли був дійсний?
-
Мені теж сьогодні повернули, подавались у 2023 році теж у червні. Я вже не чекала 😂
-
Там статус заявки ви бачите в власному акаунті, звідки подавали
-
регульована робота - це значить, щоб працювати ви повинні мати якийсь сертиіікат чи ліцензію, тобто ваша професія є така, яка цього вимагає. Ось установи які видають сертифікати регульованим професіям www.gov.mb.ca/frpo/subject_to_the_act.html
-
Привіт всим можливо хтось продовжував ворк перміт, і вам приходив лист що потрібно оплатити біометрію. Після того як оплатили Вам потрібно самим записуватися на відбитки чи взагалі потрібно здавати, ще 8 років дійсна біометрія????
-
не до вас особисто, перепрошую, але люди, давайте поважати один одного. 100 повідомлень про паспорти і виїзд з України - це стосується імміграції в Манітобу? кожного дня по 100 повідомлень не по темі, сидіиш намагаєшся цей чат дочитати, хоч якусь ініормацію почерпнути про імміграцію, а обговорюють прикордонників України. Давайте по темі, пліз.
-
Отож ми так само заплатили, а Щас не знаю чи потрібно їхати здавати
-
Подавала тестя минулого тижня, сьогодні прийшов аналогічний лист… дивно, бо біометрію має дійсну.
-
Мені здається має прийти лист запрошення на здачу
-
І я так думаю, але в Польші ми самі записувались
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка отримала лист після подачі на продовження WP Чи правильно я розумію я маю даний лист через веб форму додати до своєї аплікації ?
-
Доброго вечора. Маю декілька питань. Я знаходжуся на федеральному рівні( файл ще не на перегляді, тільки надіслано) При зміні ворк перміту куди я маю надіслати свій новий ворк перміт? І теж запитання про зміну адреси. Взагалі не розумію в яку сторону рухатися. Дякую
-
там де ви читали, то скоріше про якусь там сертифікацію, яка дасть можливо вищу зарплату. по Імміграції я вам вище кунула відповідь і посилання
-
Це підтвердження, що ваша заявка отримана і ваш попередній WP дійсний до отримання нового.
-
IRCC webform
-
Дякую. А на провінційний етап також потрібно повідомляти?
22 Jan 2023, 05:40
225560/234566
2 minutes ago