Імміграція до Манітоби
-
Йому можливо це зробити, я так розумію, але не впевнений? Від ТЦК зараз цього не хочеш можно чекати .
-
Тобто якщо ми подались через swo і не основний аплікант буде не в Канаді на момент отримання пр це ок?
-
Добрий вечір. Подався на новий Work Permit, однак в цьому листі не вказано, що старий дійсний до винесення рішення. Я щось зробив не так?
-
Так його ніби ще й не просять. Ось у людини вище є такий самий абзац, однак вказано, що старий Work Permit продовжує діяти
-
Так, але депендантс не отримає ПР поки не приїде до Канади у вказаний термін. Імміграційна віза дійсна 12 місяців з моменту зарахування медицини
-
Схоже щось не так зробили. Паспорт просять або для візи або для тих, хто подався поза межами Канади
-
Для SWM не потрібно. t.me/uccmb/67985
-
У вас кажуть про паспорт.
-
В мене питання як отримати паспорт.
-
Тут наприклад в людини вказано, що може працювати по старому ворк перміті, а в мене чогось немає.
-
Єдине, що я не так зробив, як на відео у Дмитра, це вказав, що моя дружина володіє дійсним ворк пермітом.
-
Це схоже два різних листи . Той що ви скинули , це conformation в повідомленнях GCkey, а інший лист приходить на наступний день . Він називається WP-EXT only except PGWP
-
У консульстві
-
Тут не пише , що ви маєте вислати паспорт , тут пише «що очікується що ви подасте копію з електронною заявкою, але якщо буде потрібно, то вас можуть попросити фізично показати його» Це лист називається Submission Confirmation
-
Це два стандартних листи, жодних дій не треба. Надавати документи тільки якщо вони просять, а не в листі
-
Підкажіть будь ласка, із spouse знаходимось в канаді, маємо Work Permit та подаємося на новий Work Permit... Тут, як я розумію, відповідати треба "Yes" у такому випадку? та усе одно це будуть дві окремі заявки на кожного, так?
-
Мене 😄
-
Maybe this person applied for restoration status ?
-
Я маю там знайомого, якщо захочете, я вам дам контакти поспілкуйтесь з ним.
-
Всім дякую за відповіді! Зрада відміняється, вже прийшов і лист про продовження старого ворк перміту)
22 Jan 2023, 05:40
225632/234747
about a minute ago