Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Дякую буду пробувати
-
В мене така сама ситуація коли заходжу з телефона. Не вірний пароль. Вводжу той самий логін в пароль на компʼютері і працює без проблем
-
Якщо хочете до спільноти — напишіть мені дату подачі на федеральний в пп. Я Вас добавлю. Спільнота — Ждуни АОR.
-
Як називається група?
-
@art_kurg хоче кікнути Константин з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
BНИМAНИЕ! ПОЯBИЛACЬ НЕОБХОДИМОCTЬ B НОBЫХ ПAРTНЕРAХ (BОЗРACT ОT 21) ДИCTAНЦИОННЫЙ ПACCИBНЫЙ ЗAРAБОTОК, CОTРУДНИЧЕCTBО 1-2 ЧACA B ДЕНЬ - 800-1500$ в неделю
-
Хто підкаже в яких містах Канади зараз швидше можна записатися на подачу документів для отримання нового закордонного паспорту?
-
Всім привіт
-
В Оттаву
-
Це воно і є, іншого не може бути
-
Підкажіть будь ласка, із spouse знаходимось в канаді, маємо Work Permit та подаємося на новий Work Permit... Тут, як я розумію, відповідати треба "Yes" у такому випадку? та усе одно це будуть дві окремі заявки на кожного, так?
-
Шановний WES у мене питання ця людина яка показувала паспорт громадянина Канади що її прикордонник попросив паспорт закордонний з України вона виїжджала з Канади чи в'їзджала в Канаду ?
-
Доброго ранку всiм Потрiбна колективна думка Я добавляла свiй паспорт загран на федеральний етап у такому виглядi: Прiзвище-iм'я- passport -first-page Прiзвище-iм'я- passport Питання. Може надiслати загран паспорт, щоб все було в одному файлi , через ircc webform?
-
А чому не паспорт один документ разом з усіма заповненими сторінками? Якось складно виглядає... Чи так треба було?
-
Теж так думаю
-
Можливо й варто додати, тут Вам вирішувати. Але перший варіант виглядає складно і трошки незрозуміло.
-
Я тепер думаю, може додати в одному файлi?
-
Нi, так не треба
22 Jan 2023, 05:40
225657/235342
5 minutes ago