Імміграція до Манітоби
-
2 noc 72xxx
-
Добрий вечір. Дайте будь ласка лінк на подачу на новий Study permit для дитини.
-
Я вже не один договір від консультантів і адвокатів прочитав щодо подачі через них на PR, і в кожному зазначається, що вони за результат відповідальності не несуть, і претензії щодо результату до них не виставлятимуться в майбутньому… Оскільки все на розгляд immigration officers from IRCC
-
Добрий вечір! Майже щодня перевіряв статус. Сьогодні змінився MPNP Application Status: Assessment Complete Але на пошті пусто, таке буває?
-
Давно думав про цей шлях. Бали дозволяють. Що робити якщо EE профіль не був створений перед подачею на провінційну номінацію? Подавались по звичайній схемі
-
-
Так, по цьому відео я робила для себе ворк перміт. Вже отримала новий, дякую. Минулої неділі забрала паспорт на дитину і хочу оформити стаді перміт (по прильоту був стаді перміт) То там не зрозуміло, чи я маю спочатку свої данні давати а потім вписувати все про дитину, чи як?
-
Трохи дивне питання, але я типу можу стрибнути в цей вагон? По факту номінації немає ще на пошті
-
Поки друкував своє питання, ви задали схоже
-
Якщо вже assessment complete, то швидше за все ні. Але можливо спробуйте створити CEC та написати до MPNP 😁 може, для вам буде виключення АЛЕ!!! Ті, хто йде через Canadian Experience Class повинні прийняти номінацію У ЕЕ акаунті та дочекатися Express Entry вибірки. Тобто, додаткова вібірка буде.
-
Чи я маю від імені дитини то все заповнити?
-
Так, звичайно. Але з самого початку я маю заповнити стаді перміт на дитину і всю інформацію про дитину? І тільки потім вказати що дитина в Канаді з фемелі мембером?