Імміграція до Манітоби
-
Привіт громадо, можливо вже було таке питання. Якщо я заповнюю форму на продовження WP то в розділі details of intended work in canada в стрічці 8 Have you been issued a certificate under the Provincial Nomination Program? Ставити YES, якщо я маю номінацію від провінції і знаходжуся на федеральному рівні. Я головний аплікант. Тоді при продовженні WP дружині треба ставити також YES. Дякую.
-
Головному апліканту yes, іншим хто йде з ним no
-
Вітаю. Скажіть маю WP до 2027і чоловік з сином теж! Податися на новий можу тільки я. Так як паспорти в моїх до 2027 як і перміти. Питання чи є сенс продовжити мені до 2028 ? Чи краще зробити від роботи закритий WP разом з чоловіком коли він подовжить паспорт в 2027? Дякую
-
Can I extend my wp beyond my passport expiry? Or are there any info about this?
-
@western9 чи будь хто знає, підкажіть! Подаюсь на новий ворк перміт. Якщо в мене паспорт до весни 26го року та в чоловіка до літа 27го року. Коли в аплікації там є питання з якого по яке я хочу подовжити. Чи є сенс писати на три роки з сьогодні? Навіть якщо рапорти не на три роки? Або писати до кінця дії паспорту?
-
І ще питання. На ворк перміт при подачі там є питання про служив ти в армії чи ні. Якщо служив ставити так? Бо я тільки зараз зрозуміла що в попередньому я поставила чоловіку ні і вони дали ворк перміт🫣
-
Military Records: Please submit a translated certified copy of military records or exemption. If you have served in the military, you must also complete and submit the IMM5546E form. If you were exempt from military service, please provide official proof of military exemption from the relevant authority with an explanation, in your own words, of the circumstances of the exemption.