Імміграція до Манітоби
-
робіть собі паспорт терміново, у вас рік паспорту залишилося, не знаю як там у чоловіка ситуація. Краще зробити паспорт, але до 31 березня ви тут навряд вже встигнене зробити паспорт. І мало було таких випадків, що давали довше ніж паспорт. Були такі, але поодинокі випадки я зустрічала
-
Так, я надiслала ircc через Web form мiй загранпаспорт ( тепер все сторiнки в одному файлi). Та я написала в поясненнi, що в аплiкацii мiй паспорт присутнiй, Але перша сторiнка окремо, та ось я Вам надiслала все в одному файлi. В кiнцi пояснення написала адресу, номер телефона, email. Вони вирiшать 100 вiдсоткiв, що я ненормальна.
-
Я думаю що собі я за рік рапорт зроблю. Я за себе не переживаю. Особливо що ми вже на федеральному, тому без паніки😂
-
Повірте мені нас таких багато. 😂🫣 я в анкеті вказувала всі адреса проживання за 10 років, навіть які були 1 день,чи 7 днів🙁😱 мені здається що коли дивляться анкети то думають що ми з дубу впали🤦♀️
-
Добрий день. Підкажіть що це можне означати, повернули кошти за номінацію, але ніяких листів не приходило від них🤷♀просто +на балансі від них....
-
Але в моїй голові було що спочатку відповідь якась, номінація чи щось так а потім гроші. Чи я щось плутаю?
-
Краще б номінація прийшла. Гроші то добре, але номінація приємніше
-
Питання якщо отримав новий ворк перміт, чи потрібно оновлювати sin номер і подаватися на новий?