Імміграція до Манітоби
-
Питання якщо отримав новий ворк перміт, чи потрібно оновлювати sin номер і подаватися на новий?
-
Thx so much
-
But first of all, sin and after only applying it in autopack or does it matter?
-
Btw should I inform my bank about one? As I got bank can control this data 🤔
-
I see, thanks
-
В банк теж варто піти з новим пермітом, тому що вони фіксують коли у вас закінчується легальний статус в Канаді, і після цього строку ваші рахунки можуть бути недоступні. Писали тут про такий випадок. Ви повинні піти або онлайн в Service Canada - SIN, в MPI (Autopack), банк, ще Health card, і ваш роботодавець.
-
Доброго дня! Я подалась на ворк перміт, але прийшов тільки лист що моя біометрія дійсна до 32го року. У дитини стаді перміт закінчується вкінці березня. Чи треба чекати свій ворк перміт, а потім продовжувати дитині чи якщо не прийде за 2 тижні то подавати на стаді перміт?
-
Підкажіть хтось бронював слот у консульстві без Дії? В мене дія зламалась😂🤦♀️ не працює і все! Вже все пере пробувала, не хоче зчитувати нічого. Хоча раніше працювала. П.с. І без банків теж)
-
всередині інфа така : RE: validity of your biometric information
-
Доброго дня, неодноразово бачив питання, але мабуть пропускав відповідь. При подачі на продовження ВП для дружини потрібно створювати окремий акаунт? Тому що при заповненні в порталі, ніде не вказується для кого подається аплікація, тільки в формі імм. Дякую за відповідь.
-
Друзі, Доброго дня, потрібна допомога! Нещодавно отримав новий паспорт і зараз намагаюся податися на Study Permit, але при заповненні форми IMM5709 з’являється така помилка: "Дата закінчення терміну дії вашого статусу у відповіді, яку ви надали раніше, не відповідає Відновленню у вашій формі. Змініть свої відповіді або значення у формі." Як правильно виправити цю проблему? Можливо, хтось уже стикався з таким і знає, що потрібно змінити? Буду дуже вдячний за будь-які поради чи підказки!