Імміграція до Манітоби
-
Btw should I inform my bank about one? As I got bank can control this data 🤔
-
I see, thanks
-
В банк теж варто піти з новим пермітом, тому що вони фіксують коли у вас закінчується легальний статус в Канаді, і після цього строку ваші рахунки можуть бути недоступні. Писали тут про такий випадок. Ви повинні піти або онлайн в Service Canada - SIN, в MPI (Autopack), банк, ще Health card, і ваш роботодавець.
-
Доброго дня! Я подалась на ворк перміт, але прийшов тільки лист що моя біометрія дійсна до 32го року. У дитини стаді перміт закінчується вкінці березня. Чи треба чекати свій ворк перміт, а потім продовжувати дитині чи якщо не прийде за 2 тижні то подавати на стаді перміт?
-
Підкажіть хтось бронював слот у консульстві без Дії? В мене дія зламалась😂🤦♀️ не працює і все! Вже все пере пробувала, не хоче зчитувати нічого. Хоча раніше працювала. П.с. І без банків теж)
-
всередині інфа така : RE: validity of your biometric information
-
Доброго дня, неодноразово бачив питання, але мабуть пропускав відповідь. При подачі на продовження ВП для дружини потрібно створювати окремий акаунт? Тому що при заповненні в порталі, ніде не вказується для кого подається аплікація, тільки в формі імм. Дякую за відповідь.
-
Друзі, Доброго дня, потрібна допомога! Нещодавно отримав новий паспорт і зараз намагаюся податися на Study Permit, але при заповненні форми IMM5709 з’являється така помилка: "Дата закінчення терміну дії вашого статусу у відповіді, яку ви надали раніше, не відповідає Відновленню у вашій формі. Змініть свої відповіді або значення у формі." Як правильно виправити цю проблему? Можливо, хтось уже стикався з таким і знає, що потрібно змінити? Буду дуже вдячний за будь-які поради чи підказки!
-
Можна подавати з одного акаунта, але краще у кожного свій.
-
Доброго дня! Дивився стрім пана Дмитра, підписався та поставив подобайку. Все дуже зрозуміло, дякую Вам за вашу працю, але хотів би уточніти, наприклад продовжу ворк перміт, на 3 роки з паспортом який закінчуется в на весні 26 року та падамся на пр. За один рік зараз по не отримаю паспорт закінчиться а ворк перміт буде дійсний, продовжить мпнп чи ircc розглядати мою аплікацію з дійсним пермітом чи дійсний паспорт все одно потрібен в період розлядання! Друге питання до нового року отримав подовження ворк перміт до конца строку дії паспорта, тоді не знав що можливо пояснити чому не можу отримати новий. Зараз я можу податись на подовження вдруге з поясненнями і яка вірогідність що продовжать? Буду вдячний за відповідь.
-
Дійсний паспорт потрібен.