Імміграція до Манітоби
-
Кристина доброго вечора. Якщо не секрет скільки було у вас балів коли подавались 31 січня 2024? Питаю щоб себе заспокоїти, бо трохи не встиг встрибнути в останню українську вибірку в квітні 2024 і ніяк не можу себе це простити. Тож і думаю, що могло і балів не вистачить тоді той й годі себе корити. Дякую. Владислав
-
Вам прийде повідомлення, що ваша анкета видалена
-
Мала бути здана мова, якщо ні, то в українську вибірку не потрапляли
-
Так, скоріш за все був Хоча там інший принцип підрахунку
-
Дякую Олексій ! Тож мову міг би здати якщо б знав що 31 квітня кінець українським вибірками або навііть не здавати, бо ТЕЕR 3 який передбачає заяву без мовинавіть як мені сказали опісля. Отож і підтягував мову до 7 то і запізнився. Може хтось сказати який бал ЕОІ був прохідний у квітні 2024 щоб я вже міг спати вночі і не корити себе за затримку в подачі ЕОІ. Чи був шанс з 750 ish балами отримати LAA якщо б в квітні подався ?
-
Дякую за підтримку Наталя. Олексій, Андрій! Бажаю всім успіху в отриманні ПР якомога швидше!
-
Ні з балом 750 ви б не пройшли в 24 році, окрім спецвибірки шансів не було
-
Треба було набрати 60 балів. Там інша система підрахунку
-
Ось тут можете порахувати Треба було набрати 60 балів immigratemanitoba.com/wp-content/uploads/2021/04/manitoba-immigration-mpnp-points-worksheet-interactive.pdf
-
Краще податися вам окремо вже зараз.
-
Ну, скажімо теж, що та остання спецвибірка була неочікуваною, тому що обирали навіть тих, хто не заявляв достатню суму грошей
-
Наявність грошей була обов'язковою умовою для спецвибірки. Окрім останньої, про що заздалегідь не повідомляли
-
Бали були за мову. За гроші балів не давали. Це вже вияснилось після.
-
Ці бали і бали для спецвибірки рахуються інакше