Імміграція до Манітоби
-
Ви одразу за неї платили? Зазвичай бачу, що люди отримують запит разом з аор
-
І вам!
-
Ловити слоти, сподіваюсь буде аор, то можна буде продовжити. Поки що у мене час є до грудня 2025. Якщо не буде до початку літа ніяких рухів, то буду щось робити
-
Аналогічно🤣
-
Вони зараз десь 14 серпня розглядають. Я чекаю вже 5,5 місяців і нічого
-
Привіт, закиньте мене будь ласка в групу хто чекає АОR. Дякую
-
Доброго дня. Питання не темі. Але можливо хтось знає де можна купити американський долар за нормальним курсом ?
-
Люди, ніколи не мав діло з апостилем. Підкажіть, будь ласка: канадійський нотаріус чи лоєр може видати апостильований документ? Чи апостилюють доручення інші установи і це не зробиш за один день? Одним словом, чи можливо прийти до нотаріуса і в одному місці отримати доручення з апостилем? Дякую за відповіді.
-
Ні,у нотаріуса робите довіреність, потім завіряєте в даунтауні,що цей нотаріус має ліцензію а потім відправляєте в наше консульство.Вам нотаріус все розкаже
-
Доброго дня всім! Дякую за вашу відповідь на моє попереднє запитання—я дуже ціную вашу допомогу. Звертаюся до вас з ще одним питанням щодо мого імміграційного процесу. Моя заявка на отримання постійного місця проживання в Канаді наразі перебуває на розгляді, я в очікувані eCopr. Водночас я планую одружитися 14 лютого. Хотіла б уточнити, чи потрібно мені повідомляти IRCC про майбутню зміну сімейного статусу на цьому етапі розгляду заявки. Якщо так, то яким способом і в який термін це найкраще зробити? Буду дуже вдячна за вашу пораду з цього питання.