Імміграція до Манітоби
-
Так вони не з нуля, вони пройшли через підготовку до створення EE профілю (а це означає що мали IELTS де всі показники були мінімум 6.0, мали достатній досвід роботи та фінансові накопичення, не мали судимостей і їх вік був в межах 21-45), далі вони подалися на підтримку від КУК через Ознайомчий візит, успішно пройшли інтерв'ю з КУК-ом, дочекалися на запрошення на візит, почекали коли наступлять ковідні послаблення для можливості здійснити візит, здійснили візит, почекали 2 місяці на запрошення прордовжити імміграцію через MPNP, отримали EOI від провінції, довге очікування на номінацію, отримання EOI на федеральному рівні і далі сабміт доків і тут розгляд мав тривати ще + 22-27 місяців у зв'язку із велетенським беклогом справ. Якось так. Але наразі все змінилося з голови до ніг.
-
Які з березня цього року вже внж отримали з нуля
-
перепрошую, яких?
-
А багато таких людей було ?
-
Зрозумів
-
Тут вам ніхто не підкаже. Краще щоб закінчилася війна, ми перемогли і забрали всілякі пріоритети
-
Ті хто зможе довести свій досвід праці може вийде за пів року
-
Бо більшість людей тільки заявку зможе подати через рік
-
Як ви вважаєте тоді скільки часу буде пріоритет українцям навіть у внж
-
Але ж є можливість приїхати і офіційно почати працювати. Тут перші учасники чату пройшли через набагато сильніші перепони. Ніхто б і слова поганого не кинув би в бік того, що потрібно буде очікувати так довго потім)
-
Доречі час покаже, геть все. Але краще сподіватися на гірше, щоб якщо це була правда то тільки радіти як дитя))
-
мама може і хоче працювати. Тато працювати не може, але я хотіла щоб він наглядав за моєю маленькою донечкою. Просто скільки читаю, отримати pr після 60 майже не можливо... І чи вірно я розумію, коли дружина отримує pr, то автоматично дають і чоловікові?
-
Я почав займатися з 2018 року, а мій EE аплікейшн був з 2020року - в 2021 створював новий
-
А тут приїзади українці і хоба з березня внж))
-
Це ще малий термін
-
Все що я бачив особисто, на оф сайті манітоби писали що пріоритет українцям, але за pr ніде офіційної інфи не було. Просто уявіть є люди які вже чекають по 1,5-2 роки
-
Афганістан ще в пріоритеті. Також є окремий стрім для резидентів Гонконгу
-
Як мінімум я вам підтвердив
-
22 місяці - по Provincial Nominee Program і здається 27 місяців по Federal Skilled Worker. Але розгляд заявок з України наразі в пріоритеті (дехто тільки це не хоче бачити/чути), тому і такі таймлайни.