Імміграція до Манітоби
-
Веб формою, в правильному форматі не варіант?
-
Там дуже дивні в них вимоги, ми робили для декількох членів сімʼї в стейплс, то одне фото прийняли, а інше ні. І там не було питання одягу, а щось там не чітко їм здавалося. Причому новий запит прийшов аж через 3 чи 4 тижні після сабміту фотографіі. Тобто ви не вгадаєте, сподобається їм чи ні
-
Чисто моя думка, дочекайтеся хоча б на COPR, а тоді вже виходьте заміж.
-
Взагалі, кажуть що в білому бажано не фотографуватися. Але на тому фото, яке я подавав на федеральний етап, я був одягнений у білу футболку. Запитань по фото не було. Думаю, якщо їм не підійде, то вони пришлють запит додати нове фото, а зараз нема причин хвилюватися.
-
Таке запитання: подаємося на нові перміти, мед екзамен проходили в січні 23 року. Треба буде його заново проходити?
-
Якщо прийде запит пройти знову, то так. Якщо ні, то ні.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка в цьому місяці завершується довідка про не судимість (12 міс) На федеральному ще чекати кілька місяців до АОР. Що порадите, робити нову довідку? І ще питання я була в Латвії біля 4 місяців,коли сабмітили аплікацію то я довідку не додавала, зараз десь промайнуло що в когось запитали, хоча було теж менше 6 міс. Наперед дякую
-
Так в Україні є консультва і Польщі і Чехії і тд. Вони ж можуть мені видати витяг що в їхній країні в мене немає проблем. А вже куди його пред'являти напевно без різниці? Чи як? А я його просто відсканую і під вантажу коли час прийде,або дозапит буде? Пане @western9 що скажете?