Імміграція до Манітоби
-
Таке запитання: подаємося на нові перміти, мед екзамен проходили в січні 23 року. Треба буде його заново проходити?
-
Якщо прийде запит пройти знову, то так. Якщо ні, то ні.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка в цьому місяці завершується довідка про не судимість (12 міс) На федеральному ще чекати кілька місяців до АОР. Що порадите, робити нову довідку? І ще питання я була в Латвії біля 4 місяців,коли сабмітили аплікацію то я довідку не додавала, зараз десь промайнуло що в когось запитали, хоча було теж менше 6 міс. Наперед дякую
-
Так в Україні є консультва і Польщі і Чехії і тд. Вони ж можуть мені видати витяг що в їхній країні в мене немає проблем. А вже куди його пред'являти напевно без різниці? Чи як? А я його просто відсканую і під вантажу коли час прийде,або дозапит буде? Пане @western9 що скажете?
-
Доброго дня, хто може допомогти зробити довідку про несудимість с Польщі?
-
Чи вони самі на комп'ютері все перевірять і взнають, без моєї допомоги
-
Доброго дня. Скажіть, хто знає, якщо я за 2 тижні що не працював до того як знайшов іншу роботу, отримав певну суму (допомогу, на яку подаються люди які без роботи), мені потрібно буде взяти якісь підтверджуючі документи на випадок коли треба буде подавати декларацію?
-
А як саме прийде? І мені щоб він прийшов треба щось перед цим зробити?