Імміграція до Манітоби
-
Чекаю 2м і 2 т
-
Коли ви почали жити разом з вашим майбутнім чоловіком, ви в той же день мали відкликати заявку економічну і податися на фемілі реюніон. Зараз уже нічого не поробиш і нічого не порадиш. Якшо повідомити про шлюб - вони скасують заявку, якшо не повідомляти - скоріш за все отримаєте екопр, але чи будуть проблеми за місрепрезкнтейшин при отриманні громадянства - покаже лише час.
-
Екопр прийде швидше 😅
-
Паспорт у дитини і візітор до грудня
-
Ми ще чекаємо на воркперміти, але на це питання відповіли в моїй анкеті і анкеті дружини «yes» та додали пояснювальний лист, що головний аплікант був я. Не знаю чи правильно ми зробили. З однієї сторони дружина її особисто не отримала, а з іншої вона зі мною на федеральному етапі. Можливо пан Wes чи пан Дмитро мають відповідь.
-
я також вказала yes, головний аплікант був чоловік проте отримали номінацію ми разом, та разом подались із ним далі на федеральний етап, тому логічно що потрібно вказувати так, я гадаю
-
Вчора дивився міграційного адвоката, так він казав що коли людина має другий паспорт, молдавський, чи ще якийсь, то може переробити перміт та візу на нього як що строк дії цього паспорту більше ніж Українського! Може хтось може прокоментувати це, може хто стикався?