Імміграція до Манітоби
-
я також вказала yes, головний аплікант був чоловік проте отримали номінацію ми разом, та разом подались із ним далі на федеральний етап, тому логічно що потрібно вказувати так, я гадаю
-
Вчора дивився міграційного адвоката, так він казав що коли людина має другий паспорт, молдавський, чи ще якийсь, то може переробити перміт та візу на нього як що строк дії цього паспорту більше ніж Українського! Може хтось може прокоментувати це, може хто стикався?
-
в нас були дві різні анкети, проте ми нікуди не завантажували документ з номінаціею щоб це довести, тому я вважаю що вірно та правдиво було написати yes, ми ж імігруємо разом
-
Зрозумів, дякую.)
-
Таке питання‼️‼️‼️ Кому приходив запрос на ВП на мілітарі рекордс, вам дали ВП? Тому що щось я нервуюсь. Вчора подала нас з чоловіком
-
там навіть не було питання такого, та не було вкладки щоб кріпити ці документи, невже потрібно було їх подавати для продовження? 🤔
-
аа зрозуміла, в мене не служив, тому нічого не писала напевно
-
Я і не надавала ці документи бо тільки відправила. Але в мене чоловік служив колись, тож на питання чи служив написала так. І треба було написати де і коли.
-
а, бачу що ще ні