Імміграція до Манітоби
-
Це ви про федеральний етап кажете?
-
Вибачте, 01.01.2024 на федеральний. А коли у вас був АОР? Дякую
-
Про будь-який. Як ви маєете офіцерам пояснити що працювали нелегально за нал? Для них це є нелегально тут в Канаді. То моя думка
-
Пишіть як є, те, чим займалися і де, навіть якщо не офіційно + додайте резюме/cv розпишіть деталі та поясніть нюанси Або self-employed Ну або ж безробітний Up to you, немає однієї вірної відповіді, кожен пр різному вважає записувати подібний досвід
-
Чи потрібнопідгружати мед екзам на новий ворк перміт?
-
Усім привіт Необхідна допомога При подачі на куает я вказав свою неофіційну роботу, працював менеджером у сільському господарстві. На номінацію не потрібно було пояснювати цю роботу , бо це було більше 5 років тому. А ось зараз на федеральному етапі треба писати, а робота неофіційна і я не розумію що тут робити? Підкажіть будь ласка
-
А навіщо я б там волонтерів?
-
Напишіть , що волонтерили .
-
Та звідки вони знають , що ви там робили . Розпишіть , що допомагали організовувати збір картоплі . Це я так до прикладу . Ви дивитися по свої ситуації ,яке підприємство і яка освіта , але вказувати потрібно 100% .
-
Ну тим паче, якщо на куает вже вказувати цю роботу, то мусите вказати і на федеральному Пишете де працювали і ким + резюме
-
За безкоштовно їм там допомогав?
-
І хочемо взяти того листа зараз оскільки головний аплікант боїться що його не видадуть .
-
Але ми ще подаємо тільки ЕОІ
-
Приблизно 840+
-
Скільки в вас балів вийшло?
-
Доброго вечора, що потрібно вказати роботодавцю в Latter of Employment? Дякую.
-
Так
-
Ви отримали номінацію з цим листом?
-
В мене приблизно так було
-
Documents must contain the start and end dates of employment, the minimum number of hours worked per week, a detailed description of the position and duties, and the salary/wage. immigratemanitoba.com/immigrate/apply/documents/
22 Jan 2023, 05:40
226432/237838
3 minutes ago