Імміграція до Манітоби
-
Вітаю! А ви друкували цю форму? Яким чином її підписувати? Дякую
-
Доброго дня всім! Підкажіть будь ласка. Якщо прийшов запит на додаткові доки, але на IRCC порталі немає опції їх додати (просто немає кнопки додати). Я на етапі після АОR. Можна через веб форму, але пишуть що срок реакції на такий зв'язок до 30 днів. Дякую за поради.
-
Тоді тільки через веб-форму
-
Так
-
Ви отримали запит разом з АОР?
-
Хто заповнював на TRP +OWP у паперовому варіанті підкажіть будь ласка що ви вибрали на таке запитання: I am applying for one or more of the following: 1) Extend my status as a visitor 2) Get a new TRP(for inadmissible applicants only) 3) Restore my status as a visitor
-
Дякую вам
-
Добрий день, планую поїздку в Україну в березні. На разі чекаю на AOR. Мій дозвіл на роботу дійсний до січня 2026, але я чула, що потрібно податись на продовження до березня. Чи є якісь застереження щодо поїздки і чи варто дзвонити до IRCC і уточнювати чи можна виїжджати, якщо подались на продовження довзволу. Дякую за відповідь🤍
-
Чи можна на федеральному етапі працювати дистанційно? SWO
-
Добрий день, скажіть чи можна через веб форму подавати кілька документів чи тільки один?
-
Сво можете зовсім не працювати Головне гроші мати 10000+2000 на кожного наступного
-
Скажіть будь ласка якщо форму неможливо підписати електронно, можна її роздрукувати і підписати вручну а потім відсканувати? Форма 5707
-
Не одна тематика