Імміграція до Манітоби
-
Для українців до 31 березня можна податися на OWP, а вже потім на загальних умовах.
-
Підкажіть, прошу, у формі, що польською мовою, пункт 10 (адреса) писати ту, що зараз в Канаді чи минулу в Польщі? пункт 11?? дякую
-
Підкажіть будь ласка. Якщо я вже подався на продовження WP, але не додав ще інфо(про роботу не вистачило трохи місця), пише, що можно додати інфо відправивши letter of explanation). Де я можу знайти кнопку у своїй заяві? Як то можна зробити? Дякую.
-
Писала адреса за якою на разі проживаю , пункт 11 писали на польській мові що довідка для імміграції
-
Dla Kanadyjskiej Służby Imigracyjnej
-
вибачайте, я слабка в польській, як то правильно буде Довідка для імміграції?
-
то ще просто працівники консульства не придумали як і там забити слоти шоб знов їх почати продавати вкраїнчикам)
-
супер! дякую Вам дуже!
-
Я нас всіх вітаю 😂
-
дуже вибачаюсь, а пункт 13?
-
Дякую
-
Ні, ви повинні вказати UCI там, же питають UCI. Якщо немає AOR, то ви ставите галочку, що немає
-
Підкажіть будь ласка, як отримати повернення від IRCC якщо вони погодили суму, але кредитна картка закрита? Дякую.
-
Нічо не писала
-
Скажіть як краще вказати в формі що не написала maiden name і що дитину вказала з неправильним статусом? Створювати loe і дві окремо подавати в webform
-
Зрозуміла. Дякую. Скоріш за все потрібно звʼязуватися з банком.
-
Паспорт додати через IRCC webform secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Цього я не знаю, вони повертають виключно на оригінальний метод платежу
-
Добрий вечір. Маю два питання, допоможіть зорієнтуватися правильно. Ми вже на фед .етапі очікуємо AOR, дитині оновили паспорт, бо старий скоро закінчиться. Підкажіть як підгрузити новий паспорт до IRCC? А також отримала новий ворк перміт, то чи потрібно його підгружати до IRCC? Буду вдячна за відповідь, вибачте, якщо вже хтось запитував))) дуже багато інфи
-
Дякую! А перміт новий потрібно підгружати до IRCC?
22 Jan 2023, 05:40
227142/237372
about 5 hours ago