Імміграція до Манітоби
-
Чи є можливість бути вибраним у 2025 році при середніх балах EOI враховуючи що мабуть квота розібрана ще в першій половині 2024. Можливо є шанс лише в 2026 . Шкода що немає стріму для українців.
-
Я загальний робітник тут, такі професії їм не цікаві. Мої бали б дозволили мене вибрати, за 2 чи 3 рази. Минулого разу не вистачило зовсім трохи. Просто призупинено багато і на невизначений термін. Невизначеність це страшно для мене
-
Ось хто їм цікавий
-
Добрий день. Скажіть будь ласка кому небудь продовжували новий WP на срок меньше ніж 3 роки?
-
Це якраз найкваліфікованіша вибірка. SWO - все через стратегічні ініціативи. Кваліфікуєтеся туди і подавайтеся. Вже 2 людей подалися через стратегічні ініціативи для Західної Манітоби.
-
Добрий день. Як вважаєте: це нормально чекати вже 2 місяці на підтверждення OWP? (подавались платно) Комусь за 2-3 тижні вже надіслали. А ми ще чекаємо на листа, що в принципі нададуть. дякую!
-
Ще + знаю одну пару, які подалися
-
як давно, та в якому банку ви це робили?
-
Дякую
-
Добрий день, вибачте, зараз я у Скошиа банку, вони не можуть зробити wire transfer, я просто в шоці
-
Я робила через знайому яка досі в Польщі
-
Мінімум який був відібраний - 612 балів. 500 балів - стратегічна ініциатива, наймовірніше вік - 75 балів, залишається 37. Тобто це навіть не рік досвіду. Так в чому вона найкваліфікованіша?
-
Там класичне кумівство
-
Та нормально, люди по 6 чекають
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка. Заповнюю аплікацію на федеральний рівень і вирішила перепитати. Якщо я в Канаді, а чоловік в Україні, то мій сімейний стан «married - non physically present»? Чи я неправильно зрозуміла?
-
Ого. Добре що перепитала. Дякую
-
То якщо ви не були фізично присутні при одруженні Просто married Здається пан Wes колись так пояснював
-
Просто якось нечесно: однім за 2-3 неделі, а іншим щось тааак довго((
-
Чекаю від жовтня
-
Ми робили знімали обмеження з ВП, то мені зробили за два тижні, а чоловік чекав 4 місяці. Так що якось так. Набратися терпіння і чекати
22 Jan 2023, 05:40
227444/236876
4 minutes ago