Імміграція до Манітоби
-
18.08.2024
-
Запити на документи
-
Criminal record
-
Як записуються довідки про несудимість англійською Police Certificate Ukraine чи Інша країна наприклад якщо є ще інші...
-
Пан Вес я довідки про несудимість підписала Police Certificate IT s mistake?
-
Добрий вечір! Хтось може скінути ведіо як податися на канадську візу?
-
Дякую🙏❤️
-
youtu.be/jqTZ1ETy4qg?feature=shared
-
Привіт. Скажіть, будь ласка, на портал 2 треба робити фото за стандартами як і при подачі аплікації, тобто з печаткою де було зроблено і імʼям фотографа? Чи можна зробили фото самостійно і підігнати його під відповідний розмір, так як потрібна лише електронна копія?
-
Добрий вечір, Dmytro Заповнюю зараз документи дитині на Visitоr i Visa... Питання по завантаженому PDF файлу на візу. В мене завантажилось, але виглядає зовсім не так як у Вас на відео. У мене Ім'я, дата народження, UCI А далі питання чи була в армії, чи обіймала державні посади і ще кілька, на які я відповіла "ні"... і це все. Ні питань про адресу, чи чому дитина сюди їде...
-
Пан Вес і пан Дмитро А як виправити в тій формі що дитина візітор, а не protected person це ж неможливо?
-
-
Пiдкажіть будь ласка, кого треба повідомляти про зміну адреси: свій банк, MPI, CRA, Manitoba Health, роботодавця, IRCC? Це все чи щось забув? І друге питання: чи потрібно повідомляти про зміну адреси, якщо є замовлена послуга Mail Forwarding на Canada Post?
-
Це нормально, дані запросять після LAA