Імміграція до Манітоби
-
Ми робили в Staples. Багато хто казав що на півдні краще робити
-
Поки у вас нема на це підстав
-
У вас відсутня причина, через яку вам треба продовжити
-
Тільки чекати. Головне, що подалися до закінчення терміну. А якщо буде повернення, то вже треба продовжувати номінацію з тим листом від IRCC.
-
There's something about this platform that's keeping me so comfortable investing my money with them. It's the fact that no matter how much money we invest will yield great returns. 👇👇👇👇 @SaberDecir @SaberDecir
-
Можете відправити через веб форму , використовуйте номер UCI. Бачу в групі індійців, що вони до аор надсилають ще до 10 веб форм, бо постійно щось забувають додати
-
🔴🟠🔴🟠🔴🟠🟠🟠🔴🔴 🔴🔴 🟠🟠🟠🟠🔴🔴🟠🟠🟠 🔴🔴🟠🟠🟠🟠🟠🔴🔴🟠🔴🔴🔴🔴 🔴🔴🔴🟠🔴🟠🔴🟠 🟠🟠🟠🟠🔴🟠 🔴🔴🟠🔴🟠🔴🔴🟠 🔴🔴🔴🔴 @forgod444
-
@banofbot
-
Підкажіть будь ласка якщо потрібно когось обрати головним аплікантом на гуманітарну програму (я син 19 років депенденс) А є мама 48 і тато 55, по ідеї я вважаю що краще тата, так як він точно весь розгляд буде тут, мама ще не знає але планує їхати в Україну на якийсь час, також в тата вищий вік тобто менша можливість іммігрувати по економічних програмах І більша інтеграція на мою думку, так як працює на складі серед канадців, мама на кухні серед українок Але мінус, що гуманітарну розглядають довго, а ми так і не зробили довший паспорт Його дійсний до листопада 2027? Краще зараз любим чином зробити паспорт до продовження ворк перміту, чи часу на розгляд до листопада 2027 буде достатньо, чи в такому випадку краще головним аплікантом зробити маму А ще якщо я особисто можу іммігрувати по економічних програмах, правда шанси малі Типу нема освіти досвіду роботи Але суто півроку і мовні умови виконую, і планую як наступить півроку фул тайму подаватись, я не псую кейс так як я і так депенденс?
-
В них якщо чесно взагалі планів мігрувати мало, але я не впевнений, що я вибірку пройду Малий вік (можна почекати і бал буде вище), досвід роботи і освіти нема А хотілось б гуманітарну використати як план Б для себе, хотілось б якнайшвидше пр, бо хотілось б тут вчитись Коледж який планую куает рахує до іноземців, а ціну не потягну