Імміграція до Манітоби
-
Документи з Дії подають багато людей, пишуть explanation letter і наче це не звучить як причина для масових відмов)
-
@banofbot
-
Ні, шаблону для листа немає, тому що всі листи різні. Я просто писала дату зверху, Dear Officer, .... ..... ...... і писала, що сталося і в чому причина листа, своїми словами просто. У вашому випадку варто пояснити, чому документи втрачені, яка їх заміна тощо
-
Питання щодо візітор рекорд + візи. У мене в документ чек листі є необовʼязкова форма imm5257_1e - Schedule 1 Application for temporary residence. У відео Дмитра щодо подачі на візу зазначена форма для візи imm5257e Application for a visitor visa (temporary resident visa). Чи дадуть паспорт реквест якшо заповнити той шедьюл 1 чи треба додати додатково ще саме аплікейшин на візу?
-
Ні, у мене були інші причини для листів, але тут є люди, які з дублікатами документів подавались, пошукайте в чаті за запитом «диплом Дія»
-
Ви ж розумієте,що це залежить від офіцера ,він на свій розсуд приймає рішення ,в вимогах чітко написано ,копії оригіналів . Чи допоможе ми же лист ? Можливо . Чи є вирогідність що офіцеру це не підійде ? Так ,така можливість є . Я порадив звʼязатися з ними ,бо маючи на руках офіційну відповідь ,можна вже точно діяти . Але це моє бачення ,і мій досвід .
-
Від офіцера залежить все) навіть нормальні документи можуть не підійти, ми ж знаєм такі кейси з цього чату. Документи з дії часто перекладають і подають, це доволі масова історія