Імміграція до Манітоби
-
Підскажіть будь ласка, чи по будь якій праці можна отримати ПР в манітобі, чи повинне бути щось конкретне?
-
Не зрозуміла?
-
Доброго дня Якщо паспорт в чоловіка заквнчується на території канади, чи може він звернутись в консульство України за його продовженням, чи це не можливо? progroshi.news/news/ekonomika-amp/onlayn-povistki-ta-novi-pravila-viyskovogo-obliku-golovne-pro-mobilizaciyu-za-tizhden-3878.html
-
Я про те, що якраз у цей час від новоприбулих і залежить, чи буде українська мова підтримуватися на належному рівні. Нам потрібно повернути українську мову у ТОП10. Це якраз той випадок, коли мова має значення. Більше української мови, значить більше аргументів для підтримки української програми у школах.
-
Не хочу розпалювати ворожнечу чи дискусію - але я працюючи в кастомер сервіс як тільки чую російську мову, я не обслуговую цих людей. Якщо українська - залюбки допоможу, розповім, всіляки знижки з потолка їм видумаю. Була одна жінка, розмовляла англійською. Але у відповідь звідки вона, каже "from Ukraine or russia, IT'S DOESNT MATTER" . Я мовчки розвернулася і покинула приміщення, сказала секюріті, що я не хочу її обслуговувати. Після того, вона скільки раз приходила - ніхто з колег її також не обслуговував
-
До речі, майте на увазі, що за 2020 рік українська мова зникла із ТОП10 мов іммігрантів-ньюкамерів. Тобто, в анкетах люди з України відображають російську мову як першу/рідну мову. Тому, якщо хочете і дальше бачити українські програми у школах Манітоби, вибирайте українську мову як рідну - вас система буде питатися на різних етапах, яка ваша мова рідна.