Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Дякую!
-
@banofbot
-
🎸УРОКИ ГИТАРЫ ОНЛАЙН 🎸 -До сих пор планируешь научиться играть на гитаре? ⚡️Не планируй!ЗАПИСЫВАЙСЯ УЖЕ СЕГОДНЯ!⚡️ Хочешь удивлять своей игрой в компании -Уметь подбирать мелодии на слух -Без воды ,и долгого разбора,по вашему запросу -Основы фингерстайл,игра любимых песен,по акордах , нотах или табулатурах Научим играть на: ✅Классической гитары ✅Акустической гитаре ✅ Укулеле ✅ Электрической гитаре ✅ Басс гитаре ⚡️Изучение нот не обязательно ⚡️Наличие инструмента обязательно! ⚡️Помагаем с выбором инструмента БЕСПЛАТНО 🆓 Всё вопросы к :@voice_studio_sing
-
У моїх свекрів так було Сдали відбитки. Через місяць прислали лист, що вони нічого не отримали Міграційний адвокат дзвонив. Відправляв їм лист, на якому була наліпка з сервісу, що підтверджує, що вони там були Головне, щоб не повернули
-
@banofbot
-
Вітаємо, Ana! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Подався на новий WP 10січня. 10 лютого прийшов вже на пошту фізичний перміт.Дуже швидко
-
Доброго дня, як оновити адресу на Permanent Residence Portal? там де подав заяву на ПР вже на федеральному етапі. Не можу знайти ніяких налаштувань профілю...
-
Добрий ранок Вчора подався на новий перміт , але ніде не прикріпив медогляд з 2023 , у відео не було цього.. Чи потрібно його кудись прикріпляти чи вже запізно ?
-
Доброго ранку. Питання: а якщо наперед пройти мед.огляд, без запрошення від IRCC це дурість, чи захмарна мудрість?
-
Друзі, доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, чи можу я подати заявку на новий OWP від імені дружини з аккаунту IRCC, який зареєстрований на мою електронну пошту. Чи можливо їй потрібно буде створити свій аккаунт? Дякую
-
А чого? За гроші клініка готова хоч кожен день робити мед.огляд
-
Доброго дня спільното, поділіться своєю думкою (досвідом) будь ласка, При подачі на візу CUAET заповнював форму IMM 5546 (все чудово, візу дали) зараз спостерігаю що на продовження ВП знову по запиту прийдеться надавати цю форму. Питання в тому шо зараз я зробив переклад військового квитка, і переклад (посад, військових звань ітд.) не збігається з тим я сам робив. Краще заповнити цю форму знову вже відповідно до перекладу військового квитка, чи залишити стару форму просто з новою датою ? Дякую!