Імміграція до Манітоби
-
Питання ось в чому: я можу всередині компанії перевестись на цю посаду, для компанії нічого не зміниться, я буду виконувати ті самі обовязки. Питання в тому чи підходить позиція shuttle driver ,який розвозить клієнтів на 5 місній легковій машині з правами класу 5 під нок73301, бо я бачу в більш розширеному описі тільки трaнспортні засоби типу bus
-
Не у всіх дозапитують. Тому відразу можна не додавати на мою думку
-
@banofbot
-
Дякую
-
Ні, перміт прив'язується до вашого паспорту, не до адреси
-
Ні, якщо її прямо не запитали Мілітарі не є обов'язковим документом для ворк перміту. Інша справа, що їх стали ДОзапитувати
-
Доброго дня, якщо ми змінюємо адрес, чи потрібно змінювати ворк перміт?
-
Доброго дня. Планую продовжувати ворк перміт. Працюю з дітьми, медкомісію проходила в 2022 по прильоту, Канаду не покидала за цей час. Чи потрібно робити новий мед екзамен? Може, хтось хто працює з дітьми вже отримав продовження, поділіться досвідом 😊 @western9
-
потрібно проходити - медогляд при поданні на новий WP повинен бути не більше року. І це не залежить від того, чи працюєте ви з дітьми, чи ні - всі здають. Просто якщо працюєте з дітьми, у вас повинно бути знято обмеження, хоча якщо раз зняли, то потім вони вже висилають новий такий самий.
-
Завжди місця на медогляд були на Bison Family Medical Clinic on Pembina. Там все швидко і можна записатися навіть день в день або на наступний. Вартість десь 250 долл.
-
🔝💛МАГАЗИН ТЮТЮНОВИХ ВИРОБІВ З УКРАЇНИ 💛🔝 ✅ У НАС В НАЯВНОСТІ:👇 💎 Популярні цигарки з України 🚬 💎 Великий вибір одноразових вейпів Elf Bar та інших брендів ⚠️ 💎 Рідини для вейпів та POD-систем Chaser 💨 💎 Стіки для IQOS та GLO 🆒 💎 І багато іншого за доступними цінами! 🛒 Майже весь асортимент – прямо з України! 🗺 🎗 Замовлення приймаємо в Direct.🎗 Не пропустіть! ⏰ Замовляйте прямо зараз, щоб отримати улюблений товар швидко та зручно!