Імміграція до Манітоби
-
🔴🟠🔴🟠🔴🟠🟠🟠🔴🔴 🔴🔴 🟠🟠🟠🟠🔴🔴🟠🟠🟠 🔴🔴🟠🟠🟠🟠🟠🔴🔴🟠🔴🔴🔴🔴 🔴🔴🔴🟠🔴🟠🔴🟠 🟠🟠🟠🟠🔴🟠 🔴🔴🟠🔴🟠🔴🔴🟠 🔴🔴🔴🔴 @Maxonchikcosa
-
Так ви знімали обмеження чи робили новий вору перміт? На новий чітко написано - не більше року. А на зняття обмеження, звісно, я не робила медогляд.
-
Інколи це на розгляд офіцера. Я собі знімала обмеження, а ось чоловіку і сині ні. Медогляду було вже півтора року, але вони отримали відкриті ворк перміти.
-
Просто не плутайте людину. Вона сплатить за новий воркперміт, строк подання якого закінчується 31 березня, а потім їй не дадуть із-за медогляду. Я пропоную просто заповнити форму на новий ворк перміт і подивитися, які документи потрібні. Його ж не обовʼязково зразу оплачувати і відправляти. А там чітко написано про медогляд, який було зроблено не більше року тому.
-
Чоловіку і сину я робила новий ворк перміт і вони не знімали обмеження, але прийшов без обмежень. Хоча їм це було не потрібно. Собі я знімала обмеження, маючи ще дійсний медогляд. Мені здається я чітко написала, що іноді це на розгляд офіцера і не закликаю нікого робити це без медогляду. Тим більше кому дійсно потрібен ворк перміт без обмежень і зараз він платний.
-
🔥 ГОРЯЧИЙ РОЗЫГРЫШ USDT! 🔥 🎁 Получи USDT от 1$ до 500$! Успей активировать эксклюзивные промокоды для участников чатов: ✨ ПРОМОКОДЫ: NEWYEAR2025 • USDTGV • TRUMP2025 USDTSOCIETY • BTCNET 🚀 Как получить? 1️⃣ Перейди в бота → @appston_bot 2️⃣ Введи любой код из списка выше! 3️⃣ Забери свой USDT — вывод мгновенно! ⏰ УСПЕЙ ПЕРВЫМ! Осталось всего 1000 ваучеров! ⚠️ Не откладывай! Предложение действует только до конца недели или пока не закончатся призы! 👉 Переходи в бота и забирай награду: @appston_bot
-
Тут наче неодноразово писали, що робити медикал без запиту офіцера немає сенсу. Ви на перміт просто так пішли і здали медикал?
-
Screenshot (Feb 16, 2025 1:02:16 PM)
-
Чим більше тим краще Остання була 857