Імміграція до Манітоби
-
Чим більше тим краще Остання була 857
-
Необходим ассистент-переводчик (Ж) (Китайский) Для наладки процессов и поиска информации в Китае необходим ассистент-переводчик. С чем мне нужна помощь: 1. Поиск информации в китайском вебе по моим запросам. 2. Переписка с поставщиками цифровых материалов (wechat & tg). 3. На основе знания китайского языка помогать с разъяснением тех или иных процессов, описанных на китайском языке. Связь со мной только по ТГ, график свободный. Требования: Только с Украины. Частый онлайн. Наличие пк/ноута для быстрого поиска информации. Оплата сдельная. За более детальной информацией пишите в ЛС: @zaecvlk
-
Вам офіцер надіслав запит?
-
У мене робота з людьми і сказали здавати. Тоді давайте зітру свої повідомлення, якщо це стосується не всіх.
-
Важливі, але менше Якщо є 100 карпентерів, а місць лише 50, то додається відбір по балам
-
Стерла свої повідомлення, щоб мене не звинуватили у спотвореній інформації. У мене робота з людьми і консультувалася с цього приводу - писала запит. Тому не буду наводити страхів.
-
🔫 MK кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @ValTiona, Olexiy Balabotkin, @tanyapoison, Iurii, @blyskunka, @Vlada02, Вінніпег Іванович, ИВАН Ивановичь, Oksana, Yuliia Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
А для будівельників зараз англійська обовʼязкова? Бо не знаємо, що робити. В мене є англійська, бал 806, але цього зараз недостатньо. В чоловіка англійська мінімальна ( , але великий досвід у будівництві
-
І то, кажуть, буди випадки, коли після дзвінку потім просили тест на федеральному. Краще здати, звісно
-
To demonstrate your level of English proficiency, all applicants (except those currently working in Manitoba in TEER 0, 1, 2, or 3; previously NOC 0, A or B) must submit valid official results of an MPNP-approved language test taken no more than two years prior to the date you submit your MPNP Online application.