Імміграція до Манітоби
-
Я прикріпила трекінг форму, яка була за березень 2023. Подалася на подовження ВП в грудні 2024. Зарахували і подовжили
-
Робила як у відео Дмитра . При виборі Temporary Resident Visa or Open Work Permit я вибрала Open Work Permit. І у document checklist у мене появилася форма 5710 , вона точно має бути , а також як Optional document форма 5257. Може хтось тепер подавався на ворк перміт , чи теж саме у вас було ?
-
🤔Питання по Західним ініціативам. Там в умовах є обов’язкова умова 2 роки досвіду зі списку професій Індеманд. Хто перевіряє ці 2 роки досвіду? Це вже Манітоба розглядатиме чи громада? Бо поки провінція надасть підтримку, то той досвід що є в 2 роки може закінчитися. Чи правильно я розумію отримати запрошення від, комʼюніті = пройти EOI? Чи яка механіка відбору в цій програмі?
-
Запрошення додає вам балів до ЕОІ, потім берете участь у вибірці по стратегічним ініціативам, тобто бали якісь теж треба мати З іншого боку, програма вимагає англійську і освіту, що вже дає достатньо балів. На даний момент виглядає, що після підтримки громади, ви мали би пройти наступну ж вибірку. Але раніше так було і з СВМ, точніше, виглядало просто :) Про досвід не знаю, думаю, всі по черзі будуть перевіряти
-
I really don’t know Someone told me that after community recommendation you directly apply to nomination without Draw. Am still searching more information about it
-
Hey I just noticed that when i applied work permit extension in December i just uploaded the first page of my passport I didn’t upload all other pages with visas stamps etc Should i do it now through web form?
-
immigratewcm.com/our-program/application-process