Імміграція до Манітоби
-
My bad 😂
-
Завдання повністю різні. На академічному тесті може бути опис графіку чи діаграми, наприклад.
-
На НОМІНАЦІЮ, а не на ПР. У файлах чату є багато прикладів.
-
Для універу та імміграції різні тексти. Для універу потрібно здати academic, для імміграції - general.
-
Друзі, хто вже подавався на PR, скажіть будь ласка, у когось є приклад letter of employment? Буду дуже вдячним 🙏
-
EOI>LAA>Nominations>PR application>PR
-
Людина вже пройшла вибірку і отримала LAA.
-
Т э не факт що попаде до вибірки?
-
Ну це ваш випадок 😁. Інвестиції оцінюються в загальному, включаючи всі допомоги на всіх, хто приїхав по CUAET. От за рік чи два буде реально поговорити. Це ж не тільки витрати тут, а й тих офіцерів, які опрацьовують ті всі заявки, більшість з яких так і не приїде. Витрати працівників імміграційних центрів, біометрика тощо.
-
Податки ми виплачуємо з першого дня як пішли працювати....я через 2 тижні як приїхав. І сума виплачених податків (тотальна за рік) суттєва в пейчеку )))
-
Так
-
Свідоцтво про народження на дорослих також?
-
Ні, людина отримала LAA, що означає дозвіл для подання документів на НОМІНАЦІЮ.
-
В мене вища, я думаю цього буде достатньо, які мінімальні нажаль не дивився.
-
Тобто ви отримали номінацію від провінції, і подали вже документи на PR, і скільки тепер чекати,і чи потрібно ще щось робить?
-
Ооо,перша людина в чаті яка подається як тракдрайвер. Можливо знаєте яку мінімальну освіту потрібно мати? Це TEER 3 там у вимогах 2 роки після середньої. Але для працевлаштування закінчення школи. То який рівень освіти потрібно?
-
Ні, ми вже про це писали сто разів.
-
NOC 9619, SWM , після 6 місяців
-
Яка у вас? Через скока Ви подавались?
-
У мене професія не пріоритетна , отримала LAA без проблем за 7 днів
22 Jan 2023, 05:40
2298/235354
less than a minute ago