Імміграція до Манітоби
-
ЧСВ тисне ?
-
То слідкуйте хто вам заважає ? Але якщо можна мовчки 😉
-
У вас є інсайт? Чи уже була номінація тих хто по cuaet? Що Ви знаєте як воно зараз?
-
І як освіта чи консультант допомагають передбачити зміни в імміграційній програмі який постійно відбуваються? Вся програма що до українців робиться на ходу
-
Де я виставляв вам, КУК, чи волонтерам якісь претензії??))) Ви шо, шановний?)) Я кажу тільки, що не треба казати те, чого немає - не треба називати приоритезацію заявок EOI українців окремою програмою. Ось і все). Бо це мене ввело в оману, як почув вперше. Щиро дякую вам за вашу працю!) 🤝 Завдяки зусиллям КУК, волонтерам, українцям канадського походження та канадцям, постраждалим людям та іншим, не дуже постраждалим українцям, (як оце я), є куда їхати й це робить мене щасливим).
-
А зараз не дискримінація? Якщо так судити. Хто ще отримував такі умови? Бенефіти, гроші, обмін прав и тд. Канада прийняла аж 7550 афганців, станом на початок лютого. А укрїнцям вже схвалила більше 100 000 заявок.
-
По цьому посиланню говориться про те, що були проведено пріоритезований відбір заявок EOI українців. (Те, про що я казав). Далі приводяться вимоги, які є регулярними, такими ж саме вимогами для українців, як і для всіх інших аплікантів для участі у відборі EOI та MPNP для тих, хто працював у Манітобі пів року.