Імміграція до Манітоби
-
Нічого особистого, лише бізнес. Провінційна програма є економічною. Тобто якщо ти перестав приносити гроші. Вибач(
-
А тепер просто логічно подумайте навіщо окремий draw зі зниженими критеріями які не прохідні по загальній програмі
-
Але я б з цікавістю подивись, як Канада, депортує якусь родину з Маріуполя, всіх і дорослих і дітей, через те, шо тато працював, іне встиг отримати PR. Чи взагалі, тата вже немає, а мама сама тягнула всіх. При чому депортує у постоту.
-
Єдина програма, на яку зараз всі чекають (ми, українці з КУАЕТ, також) - це програма для тих, хто працює в Канаді, яку місяц тому анонсував Шон Фрейзер. Це буде щось на зміну TR to PR. Але краще. Чекаємо на анонс жесь після вересня, як він сказав - 120 днів після інтерв'ю. 🍁🤞🏻🍀
-
Час розсудить
-
Ви ж розумієте, що старшим людям до пенсійного віку не далеко. Хто буде їм оплачувати пенсію тут? Ті ж самі платники податків? Ніхто не чекає, що ці гроші які витрачені на українців, якимось чином мають бути відпрацьовані. Бо ви можете взагалі приїхати без ворк перміту на 3 роки. Я би не дуже розраховував на якусь ще програму. Якщо парламент зміниться, може все взагалі буде по іншому.
-
Ні пул для cuaet окремо по посиланню його опис
-
Cuaet це вже спеціальна умова тільки для українців ) аналогів їй немає
-
Повернутися куди? Реалії сьогодення, нажаль, такі, що більшості буде просто нікуди повертатись, особливо після трьох років в Канаді. І уряд це чудово розуміє. Я не розраховую на поблажки, але я думаю, що за деякий час буде програма, федеральна, яка дасть можливість легалізуватись тим, хто працює та є здоровою частиною суспільства. Тому що дужа велика частина тих хто прибув, нажаль, не зможуть опанувати мову на високому рівні, та не мають вищої освіти, тож необхідних балів вони не наберуть, а особливо при підвищеній конкуренції, але це не означає, що вони не будуть корисними для громади та економіки. Немає жодного сенсу робити такі умови для всіх ньюкамерів, платити гроші, безкоштовні рейси, надавати купу бенефітів, навчатимуть безкоштовно дітей, щоб потім відправити добру частину назад. Люди мають відпрацювати ці кошти через податки. Нічого безкоштовного не буває, зараз за нас платять платники податків в Канаді, по суті, в нас інвестують. А будь яка інвестиція має повернутись і принести додаткову вигоду.
-
Кому ще крім українців достатньо clb4 і півроку роботи на будь-якій позиції для отримання номінації?
-
immigratemanitoba.com/2022/06/ukraine-draw-5/
-
Я вже давав више
-
Людина з якою ви сперечаєтесь член кук вроді як і брав участь в обговоренні умов для українців з урядом
-
Все, який резон дублювати інформацію ?