Імміграція до Манітоби
-
Якщо не зробите паспорт, то можете його продовжити один раз
-
Для оформлення дитини у кіндергарден достатньо ворк перміту батьків, а подасте новий на новий візитор як зробите новий паспорт, або коли подовжите старий паспорт (за два місяці до закінчення) наразі у вас достатньо документів щоб оформитися у кіндергарден, головне подати на новий візитор до строку закінчення старого, щоб дитина не втратила статус у Канаді (в кіндергардені вона продовжить навчання, навіть якщо втратить статус у Канаді, але то зробить вам інші проблеми).
-
Так, я розумію що там і манітоба хелс підвʼязане що нам вкрай важливо так як скоріш за все цього року буде визначення діагнозу у дитини спеціалістом якого чекати 22місяці. Може знаєте скільки по часу займає подача на новий візитор якщо всередині Канади? Бо хочу завчасно вирішити це питання але розумію що на новий візитор раніше нового чи продовженого паспорту продатись не вийде(це більше для заспокоєння мені інформація) Дякую
-
Заповнити анкету на візитор, як вказано у закріплених відео це одним днем, потім вам прийде лист, що старий візитор дійсний ще 6 місяців ( з цим листом можно подовжити строк дії хелз карти на ті 6 місяців) тобто, якщо ви подасте аплікацію за два-три дні до закінчення старого візитора, дитина все одно не втратить статус у Канаді, бо буде мати лист, що підтверджує подовження старого візитора . За 6-ть місяців мають розглянути аплікацію.
-
Так, ви зараз пробуєте отримати новий паспорт, як не вдасться їдете продовжуєте старий паспорт і подаєте документи з подовженим паспортом, як вже подали аплікацію до закінчення діючого перміту , то закінчення старого перміту не є втратою статусу, навіть якщо новий візитор вам не надійшов, бо буле лист, який продовжує старий візитор на 6 місяців з моменту подання , або до строку розгляду аплікації, комусь і за місяць розглядають, а хтось 7 місяців чекають, то вже як пощастить.
-
Я тільки що подивилась в паспорт дитини, в нього він закінчується в лютому 26. Ірсс робить запит за 6 місяців до кінця дії паспорту? Щоб надали новий?
-
Мені прийшло цих два листи і немає що візітор продовжений ще на 6 місяців?
-
Написала вам у приватні
-
Доброго дня. підкажіть, будь ласка, де у Вінніпезі можна здати відбитки пальців для PR? Надійшов запит на здачу біометрії.
-
Ні візітор закінчується через 8м
-
Так відкрила є, як я так читала що не бачила цього 😁