Імміграція до Манітоби
-
Заповнити анкету на візитор, як вказано у закріплених відео це одним днем, потім вам прийде лист, що старий візитор дійсний ще 6 місяців ( з цим листом можно подовжити строк дії хелз карти на ті 6 місяців) тобто, якщо ви подасте аплікацію за два-три дні до закінчення старого візитора, дитина все одно не втратить статус у Канаді, бо буде мати лист, що підтверджує подовження старого візитора . За 6-ть місяців мають розглянути аплікацію.
-
Так, ви зараз пробуєте отримати новий паспорт, як не вдасться їдете продовжуєте старий паспорт і подаєте документи з подовженим паспортом, як вже подали аплікацію до закінчення діючого перміту , то закінчення старого перміту не є втратою статусу, навіть якщо новий візитор вам не надійшов, бо буле лист, який продовжує старий візитор на 6 місяців з моменту подання , або до строку розгляду аплікації, комусь і за місяць розглядають, а хтось 7 місяців чекають, то вже як пощастить.
-
Я тільки що подивилась в паспорт дитини, в нього він закінчується в лютому 26. Ірсс робить запит за 6 місяців до кінця дії паспорту? Щоб надали новий?
-
Мені прийшло цих два листи і немає що візітор продовжений ще на 6 місяців?
-
Написала вам у приватні
-
Доброго дня. підкажіть, будь ласка, де у Вінніпезі можна здати відбитки пальців для PR? Надійшов запит на здачу біометрії.
-
Ні візітор закінчується через 8м
-
Так відкрила є, як я так читала що не бачила цього 😁
-
Дякую!👍
-
Те саме((((