Імміграція до Манітоби
-
Супер дивний дозапит як на мене. Вони просять не залишати пусту інформацію в період з 2024/07 по 2024/09, але ми подали на аплікацію в 2024/09. Тобто вся інформація вказана була за той момент в аплікації. Я розумію якщо б вони запросили дані з 2024/09 по сьогоднішній день - це має сенс. Точно я нічого нового їм не надам, буде абсолютно така ж інформація. Звичайно ще раз перевірю всю форму щоб не було пропусків в часі та помилок, але я її перевіряла дуже багато разів та все окей було. 🙄
-
Ви не перша с таким запитом ,просто робіть що вони запитують
-
@banofbot
-
Доброго ранку! Дякую за відповідь. У зв’язку з цією зміною роботодавця хочу уточнити. Які до нього вимоги? Як що це компанія яка до нещодавно була зареєстрована в Калгарі і лише півроку тому перевелась у Вінніпег, з такою фірмою можна іти на SWM?
-
Дякую 🙏
-
Дякую велике зі чітке розʼяснення. Оновлю форму, та відправимо Але дата подачі аплікації була 8 вересня, тобто період з 2024/07 захвачений в аплікації, тому мені і дивно чому вони думають що в нас gap. Я вказувала що ми живемо та працюємо з 2022 року по «until today». Тобто ми не змінювали нічого. Але то таке, відправлю просто оновлену форму з підписом. Ще раз дякую!