Імміграція до Манітоби
-
Привіт) є тут хтось , хто подавався по програмі CEC
-
⏸️ Саскачеван приостановил приём заявлений от работодателей на поддержку иммигрантов. Провинциальные власти сообщают, что приём поставлен на паузу на несколько недель, пока военный совет в Филях решает, что делать дальше и как корректировать программы в ситуации, когда федеральные власти урезали провинции квоты на 50%. #sk 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | Консультация
-
Шо за кацапурська хр@нь з посиланням на домен рф?
-
Дивіться, ви тиждень тому описували ці ваші побоювання.., вам тоді ще пояснювали що це окей.. Пояснюю чому: ви коли зайшли скачати файл ЕОІ і завантажили його, то після того клікнули на той сабміт, чим оновили заявку, фактично без жодних оновлень, просто всі ті ж дані які були ви засабмітили ще раз, тому й пише: “ Updated”
-
Автоматична дата, то місяць коли ви сіли заповнювати аплікацію. Я, наприклад, починала заповнювати в липні, а відправила в серпні аплікацію. У мене автоматично було 07/24, а не 08/24. Я оновлювала інформацію на головній сторінці і підтягувалася актуальна дата
-
Порушення щонайменше двох правил чату. Нічого особистого.
-
За що?
-
@banofbot
-
Під LAA тут ви маєте на увазі вже отримання номінації? Бо LAA це лист запрошення для подачі на номінацію З номінацією є 6 міс аби податися на федеральний, не обов’язково це робити у той же місяць, як отримали номінацію, справа не в цьому У самій аплікації, як я вказала вже вище, буде автоматично підтягуватися дата коли ви створили заявку і почали заповнювати. Це немає жодного відношення до номінації і тим паче до лла. Просто треба оновити профіль перед подачею, якщо заповнення аплікації перейшло на інший місяць
-
Ну будьте добрими, і покажіть мені правила цієї групи, адже в закріплених повідомленнях я не знайшов їх. Так, чисто дізнатись за що можуть викинути звідси
-
За рекламу і мову то зрозуміло само собою
-
Реклама (включно з посиланнями) міграційних консультантів, мова чату. Ми всі погоджувались на це, коли приходили в групу. В переважній більшості це роблять боти. Якщо Ви реальний учасник і вважаєте, що то помилка, то просто напишіть адмінам, бо я зупинити голосування не зможу навіть при бажанні.
-
А як він напише адмінам якщо його вже не буде в групі і доступ буде закритим? 😂