Імміграція до Манітоби
-
А «постійно» за їхніми вимогами - це мінімум 6 міс? Так?
-
погано.. в мене вже би набралося декілька років якщо би так можна було
-
Певно що ні, треба постійно
-
Ні, мається на увазі про довідки. Наприклад. Якщо працювала в Україні три рази по 3,5 міс фултайм, то це не пройде як рік роботи. Чи ні?
-
Перший в який прилітаєте
-
Це справедливо абсолютно для всіх заявників по MPNP, не тільки для українців. immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/skilled-workers/swm/eligiblity/
-
Бали дають тільки від одного року
-
На мій погляд - ні. Потрібно знати структуру. Є купа безкоштовних ресурсів - як офіційних, так і ні.
-
Це дивлячись скільки вам треба білів за п. 3
-
Ну так, просто людина питає, чи можна без підготовки, я ділюся своім досвідом)
-
У мене ще запитання по роботі з України. Наскільки зрозуміла, потрібно взяти референси з роботи, де була фултайм мінімум 6 міс. Правильно?
-
Ну, про це й мова йшла неодноразово
-
Рівнем англ, та відсутністю вимог до освітм
-
Я здавала без підготовки. Тобто я подивилася , яка в тесту структура, що собою представляє кожен блок, скільки часу дається на кожне завдання, це все в інтернеті та на ютюбі. Але не готувалася. Тест не сподобався, бо він, таки, не стільки про знання мови, як про підточеність до формату. Особливо це стосується writing. Результат для моіх потреб мене задовільнив на той момент, але з підготовкою був би однозначно вищим.
-
Програма спрощена тільки й виключно тим, що заявки EOI від українців пріоретизовані.
-
Тобто подається один, в кого вийде набрати ці бали, і тягне всіх іншіх? Правильно?
-
Почитайте на сайті, що Манітоба зробила для українців вийнятково. Зараз чхати де працюєш, головне фулл-тайм
-
Щоб бути eligible треба виконати всі регулярні вимоги подачі EOI та інші, такі ж самі регулярні й однакові для всіх критерії подачі на MPNP. Так, я знаю:) Дякую.)
-
Якщо хоч один отримує PR, отримують і всі негайні родичі (діти та дружина)
-
Тобто якщо подається пара, то кожен повинен набрати 60 балів?
22 Jan 2023, 05:40
23103/232409
3 minutes ago